Ana içeriğe atla

Nicholbarbie ile Röportaj!



Herkese Merhabalar! Bu hafta sizlerle hazır MSW yaklaşmışken, 2016 senesinde MSW'de birinci  olmuş olan doll nicholbarbie ile röportaj yaptık. MSW'de birinci olmuş olmasının yanı sıra ayrıca çok yetenekli bir tasarımcı. Mutlaka sayfasını ziyaret etmelisiniz!


S: Kendini bize kısaca tanıtabilir misin?
C: Selam! Ben Nichole, Transseksüel'im ve 2011'den beri Stardoll'da oynuyorum ve ayrıca MSW 2016'nın kazananıyım :) Yaratıcı olmayı, tasarım yapmayı ve pozitifliği yaymayı seviyorum!

S: Stardoll oynamaya nasıl başladın?
C: Stardoll'a yeni başladığımda kendimi ifade edebileceğim bir yerdi ve bu güne kadar da hala öyle.

S: En sevdiğin renk ne? Renklere göre modun değişiyor mu?
C: En sevdiğim renk genelde pembe ama evet genelde moduma göre değişiyor hahaha.

S: Gerçek hayattaki favori tasarımcıların kimler?
C: Gerçek hayattaki favori tasarımcılarım Thierry Mugler ve Alexander McQueen.

S: Şu anda hangi moda trendini beğeniyorsun ve neden?
C: Trendlerle ilgili komik olan şey aslında onlarla pek ilgili değilim haha, arkadaşlarım ve sosyal ağlar aracılıyla onları anlıyorum. Ama şu anda ilgilendiğim trendlerden birinin takım elbise ve blazerlar olduğunu söyleyebilirim: Basitçe toplumdaki feminizmin cinsiyet normalliğini nasıl etkilediği ve nasıl giyinmeleri gerektiği veya kadınların ne giymesi gerektiği konusunda bir yumruk gibi olması nedeniyle.

S: Boş zamanlarında neler yapmaktan hoşlanırsın?
C: Boş zamanlarımda birçok yönden yaratıcı olmayı seviyorum! Burada peruk ve yüz yaratmayı çok seviyorum, sanat yaratmayı, müzik dinlemeyi ve sadece arkadaşlarımla ve ailemle takılmayı seviyorum.

S: Kim sana gerçek hayatında ve Stardoll'da ilham verdi ve neden?
C: Lady Gaga, annem ve anneannem gibi birçok insan bana gerçek hayatta ve burada ilham verdi. Ve Stardoll için Doll2005 ve Sacide_queen'i söyleyebilirim. Daha birçok kişi var ama zaman harcamamak için haha. Her şeyden önce bana ilham veriyorlar çünkü hepsi içi dışı harika ve güzel insanlar, doll2005 ve Sacide_queen'in ilham kaynağı olma sebebi ise yaratıcı olmaları ve bir şeyi alıp onu güzel bir şeye dönüştürebilmeleri. Annem ve anneannem bana ilham veriyorlar çünkü hiç pes etmediler ve ÇOK çalışıyorlar ve kendileri olmaktan korkmuyorlar ve gittikleri her yere sevgi ve şefkat yayıyorlar, değerlerini biliyorlar.




S: Stardoll ve gerçek hayatta en büyük hedefin ne?
C: Çok gurur duyduğum ve müteşekkir olduğum bir şey söyleyebilirim ki, Stardoll'da hedeflerimin çoğunu zaten başardım! Haha ama şu an üzerinde durduğum asıl mesele, güzel tasarımları olan ve iyi satan kreasyonları olan başarılı bir tasarımcı olmak. Gerçek hayattaki hedeflerim için kendimi sevmeyi; finansal istikrarı; derin, istikrarlı, sevgi dolu bir ilişkiyi gerçek kılmak ve sonunda yapmayı sevdiğim bir şeyde başarılı olmak istiyorum!

S: Stardoll'da yapmayı en sevdiğin şey ve en az sevdiğin şey ne?
C: Stardoll'da yapmayı en sevdiğim şey bir şeyler yaratmak! En az sevdiğim şey ise bu şeylerin yaratmak için çok çalışmak, onları satmaya çalışmak ve bir işe yaramaması olurdu haha.

S: Tasarımlarında gerçekten çok büyük emek var. Onları yapman için sana ilham veren ne oldu?
C: Çok teşekkür ederim! Buna gerçekten memnun oldum! Bu web sitesinde her zaman ne dilersem yaratabilme yeteneğine sahip olmayı diliyor olmam bana ilham veriyor ve ayrıca sanatı seviyorum, bu yüzden yaratıcı olmaya karşı bir aşkım zaten var haha.

S: Stardoll'daki favori markan hangisi?
C: Favori markam Tingeling olmalı, görkemli olduğu günlerde haha.

S: 2016'da, MSW'de birinci oldun. Ne tür bir deneyim yaşadın? Nasıl hissettin?
C: MSW 2016 tecrübem kesinlikle tam bir cümbüştü! Çok minnettardım ve kendimden geçmiş haldeydim, sonuçları gördüğümde tam anlamıyla ağladım! Böyle bir şeyi yapabileceğimi hiç düşünmemiştim! Veya insanların beni yeterince sevdiklerini bile düşünmemiştim, ya da sevebildiklerini! lmao.

S: MSW'ye tekrar katılmayı düşünür müsün?
C: MSW'ye tekrar katılmayı düşünür müyüm? Sanıyorum 2017'de 2. kez yarışmayı denedim ve iyi gitti ama hayır, bir daha yarışacağımı sanmıyorum haha ama MSW'yi 2 kez kazanan ilk MSW olma "stardoll rekoru"nu kırmak gibi harika bir fikrim olmuştu.

 S: MSW'yi kazanmış bir üye olarak derece yapmak veya 1. olmak isteyen üyelerin nasıl bir yol izlemesini önerirsin?
C: Önerdiğim yol bu mantıklı olacaksa doğru yol olurdu, her zaman kibar olun ve olabileceğiniz en iyi insan olun ve zarafet de gösterin!



S:  Başardığın en zor şey neydi?
C: Başardığım en zor şey, Stardoll'dan bahsediyorsak tabii ki MSW'yi kazanmak olurdu ama gerçek hayatta kendi daireme sahip olmak olmalı!

S:  Bu sene başına gelen en güzel şey neydi?
C: Bu sene başıma gelen en güzel şey, vay bu güzel bir soru! Ama zayıf bir hafızam var lol ama sanırım Honda'daki yeni işimi söylemeliyim!

S:  Bize senin hakkında insanların duyunca şaşıracağı bir şey söyleyebilir misin?
C: İnsanların benim hakkımda duyunca şaşıracağı şeyin transseksüel olmam olduğuna inanıyorum? Haha bilmiyorum bunu her zaman her yerde söyledim bu yüzden tam olarak emin değilim.

S:  Kendini üç kelime kullanarak tanımlamak zorunda kalsan ne olurdu?
C: Kendimi üç kelimeyle tanımlamak zorunda kalsam bunlar kibar, şefkatli ve cesur olurdu.

S: Verebileceğin en iyi hayat tavsiyesi nedir?
C: Verebileceğim en iyi hayat tavsiyesi DİĞER insanlar her ne derse desin her zaman kendiniz olun! Kendinizi SEVİN! Diğer insanlara karşı kibar olun ve her zaman daha iyi insan olun! Kafanıza koyduğunuz her şeyi sıkı çalışarak ve kendinizi adayarak başarabilirsiniz! Bu röportaj için çok teşekkür ederim canım, onur duydum :) Öpücükler!


ENGLISH


Q: Can you tell us a little bit about yourself?
A: Hi! I'm Nichole, I'm Transgender and I've been playing Stardoll for since 2011 and I'm also MSW 2016 :) In love to be creative, design and spread positivity!

Q: How did you start playing Stardoll?
A:  I started playing stardoll when I was just starting to Stardoll was a place to express myself and still is til this day.

Q: What is your favorite color? Does your mode change by color?
A: My fav color is usually pink but yes it does change usually haha.

Q: Who are your favorite real-life designers?
A: Some of my fav real life designers are Thierry Mugler and Alexander Mqueen.

Q: Which fashion trend do you like now and why?
A: Funny thing about trends is that I'm not really in touch with them haha I kinda figure them out through my friends and social networking, but I would say a trend I'm really interested in atm is the structered suits and blazers, simply because of how it plays a factor on the gender normality of feminism in the community and like a punch to the face on how they should dress or what women should wear.

Q: What do you like to do in your spare time?
A: In my spare time I love to be creative in many ways! I love to create wigs and faces on here, I love to create art, and listen to music and just simply hangout with friends and family.

Q: Who has inspired you in your real life and in Stardoll and why?
A: Many people have inpspired me in real life and on here such as Lady Gaga, My mother and Grandmother York and Stardoll wise I would say Doll2005 and Sacide_queen. There are many more but for the sake of time haha, they inspire me first of all because they are all wonderful and beautiful people inside and out, for doll2005 and Sacide_queen, their reasoning would be because of how creative they are and how they took something and turned it into something so beautiful. For my mother and grandmother they inspire me because they never gave up and they are EXTREMELY hard workers and not afraid to be themselves and they spread love and kindness everywhere they go, and they know their worth.

Q: What is your biggest goal in Stardoll and in real life?
A: Something I am so very proud and thankful I can say is that I've accomplished most of my goals on Stardoll already! haha but the main one I'm focusing on now is becoming a successful designer who has beautiful designs and has creations that sells well. For my goals in real life I would just like to accomplish self love, financial stability, a deep, stable , loving relationship with my and finally to become successful in something I love to do!

Q: What is your favorite and least favorite thing to do on Stardoll?
A:  My fav thing to do on stardoll is creating things! my least fav thing would be working hard on a creation, trying to sell it and it doesn't work out haha

Q: There is really great labor under your designs. What inspired you to make them?
A: Thank you very much! I really appreciate that! What inspires me is that i've always dreamt of having the ability to create whatever i wish on this website and i also love art so i already had a love for being creative haha.

Q: What is your favorite brand on Stardoll?
A: My fav brand on Stardoll would have to be Tingeling, in it's glory days haha.

Q: In 2016, you came first in MSW. What kind of experience did you have? How did you feel?
A:  My experience with MSW 16 was absolutely a blast! i was so thankful and ecstatic when i won i literally cried when i saw the results! i never thought i would be capable of something like that! or that people even liked me enough, or at all! lmao.

Q: Would you consider joining MSW again?
A: Would i ever conisder joining MSW again? i tried for a second run in like 2017 i believe and it went alright but no i don't think i will haha but i did have this awesome idea of breaking another "stardoll record" of becoming the first MSW to win twice haha

Q: As a member who has won the MSW, what kind of path do you recommend for those who want to take a degree or become first?
A: The path i recommend would be the high road if that makes sense, always be the kind and best person you can be and as well show grace!

Q: What was the hardest thing you achieved?
A: The hardest thing i've ever achieved if we're talking stardoll wise would ofc have to be MSW haha but real life wise would be my own apartment!

Q: What was the best thing that happened to you this year?
A:  The best thing that has happened to me this year, wow that's a good question! sadly i have a terrible memory lol but i think i would have to say my newest job at Honda!

Q: What is something about you that would surprise people?
A: Something about me that would suprise people i feel would be that i'm Transgender? haha idk i've stated it all over though so i'm not quite sure.

Q: What if you had to describe yourself using three words?
A: If I were to describe myself using three words it would be kind, caring and brave.

Q: What is the best piece of life advice you could give?
A: The best piece of life advice i can give is to always be yourself no matter what ANYONE has to say! LOVE yourself! be kind to people and always be the better person! you can achieve anything you put your mind to with hard work and dedication! Thank you so much darling for this interview i'm very honored :) Mwah!

Yorumlar

  1. Roportaj harika olmus. Bu sene bende denemek isterdim msw'yi. Ama bir daha universite sinavina girecegim. Bu sinavi daha cok onemsiyorum :D

    Lady gaga tasarimi cok benzemis. Olaganustu olmus. Iki kere MSW kazanabilmek fikri gercekten cok guzel bir sey. Ama ben tirsardim. Stardoll'da hedef olmak istemem :D :D
    Ellerinize saglik... Cok guzel olmus.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder