Ana içeriğe atla

HALLOWEEN 2019 PHOTO CONTEST



Hey Bebekler,

Yılın en ürkütücü zamanı geri döndü! Bu kez Cadılar Bayramı için kimin elinden gelenin en iyisini süsleyeceğini görmek istiyoruz!

Süitini dekore et ve bize aşağıda bir resim gönder. Katılmak için göz önünde bulundurulması gereken, yakın zamanda yayınlanan StarPlaza'daki Halloween koleksiyonlarından en az 3 veya daha fazla madde içermelidir.

Süitinize uyacak en korkunç görünümde giyinmeyi unutmayın!

Fotoğrafların göz önünde bulundurulması gereken SENİN süitinden olması gerekir.

En sevdiğimiz resimler Stardollar kazanacak!

İyi şanslar ve Cadılar Bayramınız Kutlu Olsun!

Süit: doogieH


Yarışmaya gitmek için buraya tıklamnız yeterli. :)


Yorumlar

  1. Birsey diyecegim.. Stardoll bazen cok sacma davranabiliyor. Neden boyle soyledin diyeceksin. Acikliyorum.. DİA DAS CRİANÇAS 2019! bu yarismanin sonucu aciklanmis. 23. olan kisinin fotografi Turk bir tasarimcinin gs'de cekilmis fotografi. :/ Sacma degilde, stardoll cok dikkatsiz davranabiliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu da demek oluyor ki istediginiz kisinin suitinden fotograf cekip katilabilirsiniz :D :D Bu yarismaya daha once tasarladigim Hallowen adli suitimle katilacagim. Bol sans dilerim herkese..

      Sil
    2. Evet çoğu kişi başkasının çalışmalarına hazıra konup katılıyor ve kazanıyorlar, ondan dolayı bu yarışmada kendi süitinizle katılabilirsiniz sadece demişler ama umarım gerçekten artık kontrol etmeye başlamışlardır. :/

      Sil

Yorum Gönder