Ana içeriğe atla

Antidote İçin %50 Top-Up Teklifi!


Herkese merhaba!
Geçen hafta bu yazımızda Antidote'un bu cuma geleceğini duyurup dekor spoilerını sizlerle paylaşmıştık. Bugün tüm kullanıcılara aşağıdaki görsel mesaj olarak gönderildi ve bu cuma Antidote'un geleceği resmen duyuruldu:


Teklif her zamanki gibi sadece Stardollar paketlerinde geçerli. 29 Aralık 2019 tarihinde sona erecek ve Stardollar alımlarında %50 ekstradan Stardollar elde ediliyor. Ayrıca 27 Aralık 2019'a kadar bu tekliften yararlanırsanız, pazartesi günü bu yazıda duyurduğumuz top-up teklifiyle beraber Balenciaga çantayı da elde edebilirsiniz.


Ayrıca geçen sefer olduğu gibi bu sefer de 3,95 TL değerindeki 90 Stardollar paketi kaldırıldı. Muhtemelen teklif bittikten sonra satın alımdaki yerini geri alacak.

Henüz mağazadan spoiler çıkmadığı için sizlerle paylaşamıyoruz ancak çıktığı anda sizlerle paylaşacağız. Herkese iyi günler!

Yorumlar

  1. Spoiler nerede ben kaç saattir Bloğu takip ediyorum paylaşmadınız, daha doğrusu stardoll paylaşmadı bu stardolla da sinir oluyorum belki berbat antidote yapıcak bu sefer belli olmaz bu stardollun işi boşu boşuna ss olmak istemiyorum hele ki o tribute ve son mağazadan sonra

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Antidote’un geleceğini daha geçen haftadan duyurduk, eğer spoilerlar Stardoll tarafından paylaşılmış olsaydı burada elimize geçtiği an paylaşımını da yapardık. Ortada bizimle alakalı herhangi bir durum yok.

      Umarım en kısa zamanda gelir spoilerlar.

      Sil

Yorum Gönder