Ana içeriğe atla

Gucci Tribute Yeni Koleksiyonu ve Yarışma!


Herkese merhaba!
Bugün beklenmedik bir şekilde Tribute sezonu resmen başladı. Pazartesi günü Karl Lagerfeld anısına gelen Museum Mile koleksiyonu sonrası açılış Gucci'nin oldu.


Tek katlık koleksiyonda Starcoins ürün veya Superstar özel ürün yer almıyor. Fiyatlar teknik bir hata nedeniyle şimdilik 14-999 Stardollar arasında değişiyor. Bir mankende erkek ürünleri yer alıyor.

Royalty indirimiyle 899, indirimsiz 999 Stardollar'a satılan gömlek:

Dekor ürünü olarak da 24 Stardollar değerindeki interior yer alıyor. 

Interior'un orijinal hali Gucci'nin SS20 defilesinden:


Koleksiyondan bazı kıyafetlerin orijinal versiyonları:








Yarışmaya gelecek olursak:
Yapmanız gereken şey bu koleksiyondan en az 1 ürün kullanma şartıyla kombin yapmak. Kombini kendi dollunuzda yapmak zorundasınız, ama kombini illa kendi gardrobunuzdan ürünlerle yapmanıza gerek yok. İster Starplaza kabininde kombininizi yapıp ekran görüntüsünü alın, ister kendi suitinizde kendi ürünlerinizle yapıp ekran görüntüsünü alın.

Kombini yapıp ekran görüntüsünü aldıktan sonra resmin linkini aşağıya katıldığınızı belirterek bırakın. Hızlıresim, eksiup vs. sitelerden faydalanabilirsiniz.

Yarışma 20 Aralık 2019'da sona erecek, ancak katılım 5'i geçmezse iptal edilecek. Arkadaşlarınızı da davet ederseniz çok seviniriz! :)

 Begüm ve ben birlikte en çok beğendiğimiz kombine karar verip kazanan kişiye Gucci koleksiyonundan istediği bir ürün ve sürpriz bir hediye göndereceğiz. 

Herkese bol şans!

Yorumlar