Ana içeriğe atla

Bluurb Yarışması Kazananları!



Bildiğiniz üzere önceden Bluur uygulaması ve yarışmasıyla ilgili yazılar paylaşmıştık. Uygulama ile ilgili yazı için buraya, hikaye yarışması için buraya, fotoğraf yarışması içinde buraya tıklayabilirsiniz.
Bu yarışmaların sonuçları Stardoll Admin tarafından Starblog'da bir yazıyla beraber paylaşıldı. Yazıya gitmek için buraya tıklamanız yeterli. Yazı İngilizce paylaşıldığından dolayı sizler için Türkçesi;


"Merhaba Dolls!

Geçenlerde Bluurb'daki arkadaşlarımızla uygulamalarında Bluurbs'a dönüştürülmek üzere SİZİN hikayelerini gönderebileceğiniz bir yarışmaya ev sahipliği yaptık.

Başlangıçta, özel Stardoll hikaye paketinde yayınlanacak beş favori seçilecekti. Pek çok harika katılımı yolladık ve Bluurb ekibi o kadar çok etkilendi ki ON tane favori seçti!

Harika Stardoll yazarlarımızdan bazılarının esinlendiği ilk beş hikaye şimdi özel bir Stardoll hikaye paketinde! Kalan beş hikaye yakın gelecekte ikinci bir pakette yayınlanacak!

İşte ilk beş Stardoll x Bluurb hikayesinin yazarları ve başlıkları:

Midol - A Day at the Zoo
Rachellyta - The Perfect Find
Groovy51897 - My Great Morning
Classy.Chasity - What Should I Wear?
YuuriKatsuki - Cosy Halloween

Bluurb App'ı Google Play'den Android cihazlarınıza indirebilir ve ŞİMDİ bu bebeklerin hikayelerinden ilham alan Stardoll paketini satın alabilirsiniz. Yeni kelimeler ve kelime öbekleri kullanarak hikayeleri tekrar tekrar çalabilirsiniz. Stardoll çalışanları, tüm hafta boyunca Bluurb uygulamasında bu hikayelerin tadını çıkardı!

İlham alacak hikayeleri yakında çıkacak olan beş ek kazanan:


Seçilmiş on öykü yazarı için tebrikler ve katılan herkese teşekkür ederiz! Çok fazla ilginç katılım olduğu için hikaye seçmek kolay değildi.

Şimdi Google Play mağazasına gidin ve Bluurb uygulamasını ÜCRETSİZ olarak indirin ve  yapabileceğiniz eğlenceli ve yaratıcı hikayelerde çatlayana kadar gülün. Ardından, Stardoll üyelerinden daha harika hikayeler için Stardoll hikaye paketini indir!"


Yorumlar

  1. O yarismadan bir sey anlamamistim. Ilginc katilim derken benim yazdigimi soyluyor stardoll :D :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder