Ana içeriğe atla

Seasonal Stories of Santa


Herkese merhaba!
Bugün Stardoll'un Noel ve yeni yıl temalı yarışmalarına bir yenisi eklendi. Yeni yarışma "Noel Baba'nın Dönemsel Hikayeleri"nin metni İngilizce olarak yayınlandı:

"Özel günleriniz kutlu olsun*, Bebekler!

Stardoll Merkezi, Noel Baba'nın bizzat kendisinin ziyaretine günler sayarken peri ışıkları, tinsel ve dekorasyonlarla bezendi.

Hepimizin kendi Noel Baba hikayeleri, anıları ve asla unutmayacağımız anları var. Bu ziyareti için küçük bir atıştırmalık hazırlamak, sabahın erken saatlerinde heyecan içerisinde merdivenlerden aşağı koşmak veya karlı ayak izlerinin peşine düşmek ve onun sıkışmadığından emin olmak için bacayı kontrol etmek olabilir.

Bu eğlenceli dönemde, sizin en sevdiğiniz bayram anınızı ya da hikayenizi duymak istiyoruz, yani acele etmeyin, özel bir anıyı geri düşünün ve hatta yaratıcı olun ve kısa bir hikaye anlatın! Aşağıya bir günlük girdisi yazın ve bizim en sevdiklerimiz Stardollar kazanacak! Tüm girdiler Güzellik Salonlarında şenlikli bir Noel Baba şapkası ve sakalı kazanacak!

Not: Yılbaşı Takvimi ve Gift-O-Meter'a göz atmayı unutmayın!"

*Özel günler aralık ve ocak ayları için farklı dinden ve kültürden insanların Noel, yeni yıl, şükran günü ve Hannukah kutsal günlerini topluca kapsar ve farklı kültürlere yönelik bir tebrik mesajı niteliği taşır.

Yarışmaya gitmek için tıklayın.

Yarışmaya katılan herkese Noel Baba şapkası ve sakalı Güzellik Salonu ürünü şeklinde hediye ediliyor:



Takıların Güzellik Salonu ürünü olarak gelmesinin tepki çektiği bu günlerde tamamen dönemlik iki ürünün suit ürünü olmaması ne kadar anlamlı bir hareket, yorumu size bırakıyorum. Görüşlerinizi bekliyorum! 

Yorumlar

  1. Hem bp hemde suit urunu olmaliydi. Yine yarismaya katilip sansimi denerim..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder