Ana içeriğe atla

Bluurb Stardoll Paketi Yarışması

Herkese merhaba!
Bluurb'dan kurtulamıyoruz! Bu yazımızda detaylı olarak bilgi alabileceğiniz Bluurb, geçtiğimiz aylarda Stardoll'la işbirliği yaparak bir hikaye ve fotoğraf yarışması düzenlemişti. Kısa zaman önce de yarışmanın kazananları Starblog'da ve Türkçe çevirisiyle burada duyurulmuştu. Bunun üzerine Bluurb uygulaması, kazananların hikayelerinin yer aldığı bir ek paket çıkarttı. Stardoll da bu ek paketin şerefine bir yarışma yayınladı. Yarışmanın duyurusunun çevirisi şu şekilde:

"Selam Bebekler!
Bluurb'daki arkadaşlarımız yakın zaman önce uygulamalarında BİZİM BEBEKLERİMİZİN hikayelerinin yer aldığı bir Stardoll x Bluurb paketi yayınladılar. Bu muhteşem işbirliğinin şerefine, bu paketi satın alanlar için bir yarışma düzenliyoruz! Harika bir BLUURB-cu olduğunuzu kanıtlamak için quize katılın!

Doğru cevaplarsanız, 300 Stardollar VE Stardoll evreninden sizin seçiminiz bir ürün almak için sırada olacaksınız. Tüm 5 cevabı doğru olan kazananların %25'i bu ödülü kazanacak!
Yani, uygulamayı indirin, Stardoll Paketi'ni alın, ve SİZ ve Stardoll'daki arkadaşlarınızın yaptığı bu eğlenceli hikayelerden keyif alın!

Bol şans ve mutlu BLUURB-lamalar!"

Sorular şu şekilde:


Bluurb ücretsiz bir uygulama olsa dahi Stardoll Paketi Türkiye'de 16,99 TL'den ve sadece Google Play Store'da satışta. Bu yüzden yarışmanın cevaplarını elimizden geldiğince kısa sürede, emin olduktan sonra sizlerle paylaşacağız. O zamana kadar yarışmaya katılmamanızı öneririz.

Ayrıca giriş yapan tüm kullanıcılara kazananların yer aldığı ve paketin promosyonunun yapıldığı görsel mesaj olarak gönderildi:


Eğer bu paketi almayı düşünüyorsanız lütfen bizimle paylaşmayı unutmayın! 

Yorumlar

  1. ya cevapları çok istiyorum bizimle de paylaşır mısınız acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an cevaplar ne yazık ki elimizde yok, bulma aşamasındayız. Bulduğumuz zaman burada paylaşacağımızdan emin olabilirsin :)

      Sil

Yorum Gönder