Ana içeriğe atla

Lisa ile Çay - Take Care, Loves!


Merhaba Dolls!

Geçen haftanın Lisa ile Çay'ı kaçırdığınızı düşünüyorsanız, haklısınız - geçen hafta dışarıdaydım, ama geri döndüm! Bunun için özür dilerim ve çok şaşırdım geçen haftaki büyük açıklamayı kaçırdım: Social Recap'lerin Stardoll Kraliçesi: Brittzay, gerçek hayat eserlerini içeren Original Future'un yayınlanması! Henüz bakmadıysanız, bu destansı koleksiyon hakkında bilgi için tanıtımına göz atın ve bu muhteşem koleksiyonun Stardoll'da yayınlandığı için TEBRİKLER!

Son zamanlarda , dünya koronavirüs üzerinde duruluyor. Stardoll genel merkezinde biz bir istisna değildir ve güvenli ve eşit derecede önemli kalmak için önerilen tüm önlemleri alıyoruz: sorumlu seçimler yaparak en savunmasız olan diğerlerini güvende tutun. Henüz yapmadıysanız, en iyi uygulamalar için bilim destekli bilgilerle saygın kaynakları gözden geçirin. Ellerinizi yıkayın, öz bakım ile birlikte başkalarına iyilik için, ve en önemlisi: Kendine iyi bak, sevgiler!

Hugs!
Lisa.Stardoll

Yorumlar

  1. Sevgili(!) Trump Nisan'a kadar miydi Nisan'in sonunda miydi neydi iste, biter o zaman demisti. Hani? Sadece ulkesini yonetsin. Onune gelen Youtube'da da Corona nedir diye video paylasiyor :/ Bu virus ciktigindan beri herkes kendini doktor yada bilim adami falan sanmaya basladi. Hastalik gunden gune artiyo. Vaka sayisi gunluk 10.000'den fazla. Ama olum oranlari buna oranla cok dusuk. Basta fazla ve gereksiz bir sekilde abartildigini dusunurdum. Ama emin degilim yinede. Umarim ulkemizde can kaybi olmadan biter.

    YanıtlaSil
  2. Ülkemizin insanının hiç umrunda değil. Bizim komşumuz başka ile çocuğunu ziyaret etmeye gitti. Aynı şekilde arkadaşlarımın akrabaları da başka illere ziyarete gitmiş. Tekrar geri gelicekler. Onlar yüzünden yayılıcak her tarafa.

    YanıtlaSil
  3. 2 hafta evlerinde otursalar olmaz...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder