Ana içeriğe atla

Vinyl Yeni Koleksiyonu!


Herkese Merhabalar!

Stardoll'da bugün haftanın açılışını Vinyl koleksiyonu ile yaptık. Vinyl markası benim favori markalarımdan biri ve son gelen koleksiyonların aksine bu koleksiyondaki çoğu parçayı beğendim. Ayrıca uzun zamanadır koleksiyonda sc ürünler göremiyorduk. Bu koleksiyondaki sc ürünler benim favorim oldu. 

Ürünlerin fiyatlarına gelecek olursak 9 sd ile 19 sd arasındalar ve 2 adet sc ürün bulunuyor.

Sizin bu koleksiyon hakkındaki görüşleriniz neler? En sevdiğiniz parça hangisi oldu?



Kullanıcı adıyla beraber koleksiyon hakkındaki yorumlarını yazanlar arasından bir kişiye çekilişle Vinly koleksiyonundan beğendiği 35 sdlik dilek listesi ürünlerini hediye edeceğim. (Blogda aktif olarak yorum yapanlar arasından çekiliş yapılacaktır.) 

Çekiliş 9/03/2020 tarihinde sona erecektir.


Ürünleri dilek listenize eklemeyi unutmayın! ♡

Kazanan shovturkiye oldu. Hediyeleri verildi!

Yorumlar

  1. Bu koleksiyon benim de çok hoşuma gitti ve fiyatlar da gayet iyi. Eteklere bayılan birisi olarak, sarı eteğe aşık oldum. (:

    YanıtlaSil
  2. Kullanıcı adım: shovturkiye
    Vinyl ilk yayınladığı zamanlarda beğendiğim bir marka değildi. İlk koleksiyonlarından çok ürünü bende bulunmuyor. Ama son zamanlardaki koleksiyonlarını ise çok beğeniyorum. En çok kullandığım siyah deri pantolon da Vinyl. Fiyat ve kalite olarak çok iyi markalardan. Bu koleksiyon ise yine çok beğendiğim bir koleksiyon oldu. Tam bir bahara geçiş koleksiyonu.
    En sevdiğim parça ceket gibi gözüken kot gömlek oldu. Ve desenli elbisenın kalıbını, duruşunu da YSLin daha önceden yayınlanan siyah elbisesine benzettim. O elbiseyi de çok severim :D

    YanıtlaSil
  3. Vinly mağazasını beğeniyorum güzel ürünler oluyor genelde. Bu koleksiyonda hoşuma gitti güzel kombinler yapılabilecek ürünler var. En çok omzu açık bordo gömlek ve kot gömleği beğendim, sc etek de güzel :)

    doll: JBloveirem

    YanıtlaSil
  4. Renkler cok hosuma gitti. Ben almadan once bir arkadasima hediye ettim deri tulumu. Guzelde durdu. Ilk kattaki etek ve ikinci kattaki son kombindeki pantolon guzelmis. En sevdiklerim bunlar...

    YanıtlaSil
  5. Açıkcası başlarda Vinyl sevmiyordum. Sonra sevdiğim bir parçayı aldığım günden itibaren diğer parçalarda hoşuma gitmeye başladı. Sonra da sevdiğim mağazalar arasına girdi. Bu koleksyonda da tulumu, eteği ve omzu açık bordo bluze bayıldım 💓

    @rcrdqrsm07

    YanıtlaSil
  6. çoooooooooook iyi ürünler var fiyatları çok uygun eteğin sc olmasına çok sevindim tüm koleksiyonu beğendim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder