Ana içeriğe atla

Style Trial #9 - Archive


Herkese merhaba!
Style Trial'ın 9. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.

Sizin için yeni bir Mortal Kiss koleksiyonu! Burada bizimle birlikte olanlar, yeterince uzun zamandır Alice Moss'un Mortal Kiss adlı kitabına dayanan eşyaları hatırlıyorlar. Birçok kullanıcı Stardoll'da sekiz hafta boyunca 2010'da Stardoll'da yapılan bir dizide kitap hakkında bilgi sahibi oldu. Bildiğiniz gibi Archive tamamen nostalji ile ilgili ve bu koleksiyon farklı değil. Stardollar kazanma şansı için yeni Archive koleksiyonundan en az 1 öğe giyin!


Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca son Archive koleksiyonundan en az bir öğe içeren katılımlar dikkate alınacaktır. Bu yarışma 15 Mart'ta sona eriyor.

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

Yorum Gönder