Ana içeriğe atla

Style Trial #8 - Original Future


Herkese merhaba!
Style Trial'ın 8. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.


Original Future koleksiyonunun bu koleksiyonu, Stardoll ile derin bir bağlantısı olan yeni bir tasarımcıdan geliyor! Koleksiyon, pastel, piksel ve göz alıcı rengklerin bir karışımını getiriyor. Bu meydan okuma için, Original Future koleksiyonundan en az bir ögeyi, şu anda StarPlaza'da bulunan herhangi bir mağaza koleksiyonundan eşleşen bir stilin en az bir öğesiyle eşleştirin.


Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca son Original Future sürümünden en az bir öğe + başka bir StarPlaza mağazasından benzer şekilde eşleşen bir öğe içeren katılımlar dikkate alınacaktır. Bu yarışma 10 Mart'ta sona eriyor.

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

  1. Ben bunlara katılamıyorum. Sevdiğim bir yarışma olmadı maalsesef

    YanıtlaSil
  2. Oncekinde kesin secilirim diyordum. Secmedi sd. Bu seferkinde de bir zahmet yani :D :D

    prnt.sc/rdjjf6

    YanıtlaSil
  3. Ben bunu çok önemsemiyordum ilk sefer hariç hiçbirine katılmamıştım ama bu seferkine katıldım. Bakalım ne olacak 😄

    YanıtlaSil

Yorum Gönder