Ana içeriğe atla

Beta Tester Sonuçları Açıklandı!


Herkese merhaba!
Mart ayının sonunda Stardoll'a gelen Beta-Tester Arıyoruz! yarışması bugün itibariyle Lisa.Stardoll'un Royalty Klübünde yaptığı açıklamayla birlikte resmen sonuçlandı. Yarışmada verilen anket doldurulduktan sonra çıkan kodu Stardoll'a göndermeniz isteniyordu.

"Selam millet!
Eğer bir süre önce BETA Test için başvurduysanız seçilip seçilmediğinizi görmek için e-postanızı kontrol edin. 50 kişinin bir süre önce seçildiği (doğru değil) ve başka saçma söylentiler etrafta dolanıyordu, ama ŞİMDİLİK 1. tur resmen bitti.

Bununla beraber, eğer seçildiyseniz talimatları dikkatle gözden geçirdiğinizden emin olun ve düşünceli cevaplarınızla beraber harika olduğunuz için teşekkür ederiz!"

Bunun yanı sıra Beta Testerlar için Dusty-Lynn tarafından BETA_Testers adında özel bir klüp kuruldu.

Yarışmaya katıldıysanız katılım gösterdiğiniz e-postayı kontrol etmeyi unutmayın! Biz de Modam Stardoll olarak seçilen herkesi tebrik ederiz :)

Yorumlar

  1. Bu sadece Ry'lere ozel miydi? Stardoll'da Sd kazan kisminda bir anket vardi. Acaba onunla ayni sey mi bu?

    YanıtlaSil
  2. Evet beta tester ne ben de bilmiyorum

    YanıtlaSil
  3. @bts_fire @aysevsegi ikinize de buradan cevap vermiş olayım, bu bahsettiğimiz yarışma daha blog açılmadan yapıldığı için yabancı bir blogdan link vereceğim: https://truquesstardollhoje.blogspot.com/2019/03/beta-testers-wanted-item-gratis.html

    O dönemde Superstar ve Royalty üyelerin görebildiği bir yarışmaydı ve şu an yarışma sayfasında görünmüyor. Verdiğim blog linkinde okuyabileceğiniz sorulara yanıt verdikten sonra çıkan kod yarışmanın Stardoll sayfasına gönderiliyordu. Beta Testerlar Stardoll'un bağlı olduğu şirket Glorious Games'in gelecek projeleri konusunda şirkete yardımcı olacaklar.

    YanıtlaSil
  4. Fotografa tekrar bakinca hatirladim.. Haklisin. Onceden yarisma sayfasinda vardi.. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder