Ana içeriğe atla

Yeni Ödeme Yöntemi!



Herkese Merhabalar! Stardoll bildiğiniz üzere daha önceden ödeme yöntemini değiştireceğini ve bundan dolayı isim değiştirmeyi kaldıracağını duyurmuştu. Ödeme yöntemleri bugün güncellendi ve gerçekten gördüğüm zaman şok oldum. 



 Daha önceden 70 lira ödediğimiz 3000 sd paketi şuanda 198 liraya satılıyor. Önceki fiyatlandırması Türkiye parası baz alınarak yapıldığı için genel olarak fiyatlar bizim için çok uygundu fakat bu değişimle normal fiyatlar euro ile çevrilip ülkemize o şekilde sunulmuş. Bu değişimle Türkiye'deki satım alımların çok fazla düşeceğini düşünüyorum. 









Ayrıca Superstar'lık paketi sadece ne yazık ki 1 aylık var. Diğer Superstar'lık paket seçenekleri kaldırılmış ve yeniden fiyatta fazlasıyla oynama yapılmış. Umarım bu fiyatlar şuan daha yeni yenilendiği için bu şekildedir ve değişim yaparlar.





Siz yeni ödeme yöntemini nasıl buldunuz? Bizimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu oluruz.


GÜNCELLEME!
Arkadaşlar eğer Superstar veya Royalty'seniz ve bu ödeme yönteminden önce aylık olarak kartınızdan para çekiliyorsa bunu iptal ettirmelisiniz. Yoksa yeni ödeme yöntemi ile kartınızdan para çekilmeye devam edilecektir!
İptal etmek için Stardollar satın alma penceresine gidip üsteki kullanıcı adınızın yanına basmalısınız. Çıkan 3 seçenekten "Abonelikleri Yönet" e tıklayıp aboneliğiniz olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.







Yorumlar

  1. Flash playerın da kaldırılmasıyla stardoll sona yaklaşıyor. Bence bu da onun önizlemesi :/

    YanıtlaSil
  2. 10 liralık süperstarlık nasıl birden 27 olabilir :o Umarım değişim yaparlar dediğin gibi

    YanıtlaSil
  3. Çok kötü olmuş, umarım eskiye döner

    YanıtlaSil
  4. Yaza doğru süperstar olmayı düşünüyordum ama artık imkansız :((

    YanıtlaSil
  5. Bir klupte gormustum. "Yakinda stardoll ucretli olmazsa sasirmam" demislerdi.. Tam yeri.

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle çok yanlış bir değişiklik olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder