Ana içeriğe atla

Xsolla ile Tanışın!




Merhaba Dolls!


Işıldayan ve yepyeni bir ödeme platformuna geçiş yaptığımızı fark etmişsinizdir!

Xsolla, 24 saat destek ve güvenlik özellikleri ile bilinen oyun endüstrisindeki en tanınmış ve ünlü ödeme sistemlerinden biridir!

Xsolla'ya geçiş yaparken, ödeme seçeneklerinin miktarını hiç azaltmadık. Geçiş öncesi kabul ettiğimiz tüm ödeme sağlayıcıları hala kullanılabilir durumdadır ve aslında ödeme sağlayıcılarını dünya çapında 700'den fazla seçeneğe yükselttik.
Bunun sizin için anlamı nedir? Bu, daha kolay, daha hızlı ödeme seçenekleri, güvenli ödeme, 24 saat yardım ve yeni üyelik paketleri anlamına gelir!
Bu aynı zamanda, eski tedarikçilerimizle birlikte sürekli bir ödeme planınız varsa, bunun artık yenilenmeyeceği ve ileriye dönük olarak bir daha borçlandırılmayacağınız anlamına gelir. Bu nedenle, tekrar eden yeni bir plana kaydolmak istiyorsanız, eski planınız bittiğinde bunu yapabilirsiniz.
Bu yeni planı, bu hafta yeni ödeme sistemini denediğinizde% 20 daha fazla Stardollar indirim teklifiyle kutlamak istiyoruz. Ayrıca bir seferlik teklifi yalnızca düzenli üyeliğe kaydolursanız görebilirsiniz.

Nasıl çalıştığına gelirsek:
1. Hangi paketi satın almak istediğine karar ver “Superstar” altında, ayda 200 SD içeren tekrarlayan Superstar üyeliğini bulacaksın, kayıt olurken ilk ayın% 20 indirimini bulacaksın.

“Teklifler” altında, Stardollar paketlerini, sürekli olmayan, bir defalık satın alınan Superstar üyeliğini bulacaksınız ve bazen özel teklifler verilecek.

2. Hangi ödeme yöntemini kullanmak istediğinizi seçin. TÜM seçenekleri görmek için DAHA FAZLA YÖNTEM GÖSTER'i tıkladığınızdan emin olun.

3. İstenilen bilgileri doldurun ve satın almayı bitirin. Ödeme yapıldıktan hemen sonra bir makbuz alacaksınız.

4. Xsolla ödeme istasyonunun sağ üst köşesindeki kullanıcı adınızı tıklarsanız, aboneliklerinizi yönetebilir ve ödeme yöntemlerinizi kontrol edebilirsiniz.


Xsolla hakkında daha fazla bilgi için, yeni ödeme penceresinin altındaki gizlilik politikası, kullanıcı sözleşmesi ve geri ödeme politikası ile ilgili bağlantılara göz atın.


Umarım iyi bir hafta geçirirsiniz Dolls!

Sevgilerimle,
The Stardoll Staff 

Yorumlar

  1. Yok canım biz almayalım :D Stardoll yeni üye kazanma potansiyeline sahip bir oyun değil. Sosyal medyayı kullanmıyorlar, herhangi bir reklam vs. çalışmaları yok, oyun çok yavaş, mobil cihazlara entegre değil, Flash konusu kocaman bir soru işareti ve websiteye girdiğinizde “Güvenli değil” yazısı çıkıyor. Elbette yeni keşfeden oyuncular vardır ama saydığım ve üstüne yenileri eklenebilecek pek çok sebepten kaynaklı olarak bu oyun genel anlamda yeni oyuncu kazanamıyor. Ki zaten yeni neslin ilgi alanları daha çok sosyal medya üstüne. O yüzden önemli olan şu anki kullanıcıları tutabilmekti diye düşünüyorum. Bu büyük tepki çeken değişimden sonra yıllardır oynayan pek çok oyuncu artık ödeme yapamayacağını belirtiyor ve ben açıkçası oyunun alacağı vaziyeti gerçekten merak ediyorum. Bir yandan da çok üzgünüm. Beta Testers geldiğinden beri kullanıcıların geridönüşleri odaklı hamleler izleyecekler sanıyordum. Büyük bir hayal kırıklığı oldu.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu blog yazısını yayınladıktan sonra yorumlar kısmında o kadar olumsuz tepki aldılar ki bu sabah yoruma kapattılar.

    Zaten Stardoll'da tasarımcı değilseniz, demek istediğim sürekli bir geliriniz yoksa oyundaki her şey paket almaya ve para harcamaya sevk ediyor. Bir de bunun üstüne paketlere %100 zam yapmak kesinlikle soygundur. Ben 22 yaşındayım kendime ait bir kredi kartım var. İstediğim takdirde ödeme yapabilirim. Ancak yıllardır kendini yenileyemeyen ve onca tepkiye rağmen flash uygulamasıyla devam eden bir oyuna bu fiyatları ödemek kesinlikle delilik. Bu yüzden bir daha paket almayacağım.


    Bunun bilincinde olup tepkisini gösteren herkese teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder