Ana içeriğe atla

Callie's Picks: Okula Dönüş




Herkese Merhabalar!

Bugün Stardoll'da Callie's Picks'in yeni koleksiyonu yayınlandı. Yeni koleksiyonun teması okul. 

Artık yaz tatilini geride bıraktık ve bir çoğumuzun okulları bu hafta başladı. Hepinize başarılı bir yıl diliyorum, umarım güzel bir okul senesi geçirirsiniz. 

Koleksiyona gelecek olursak, ürünlerin fiyatları 9 sd ile 40 sd arasında ayrıca 4 adet sc ürünü var.

Aşağıya yorum olarak okul ile ilgili en sevdiğiniz şeyi ya da bir anınızı yazabilirsiniz. Yorum yapanlar arasından bir kişiye koleksiyondan istediği bir ürünü vereceğim. (Çekilişe katılmak için lütfen Google hesabınıza giriş yaparak yorum yapın.)





"Merhaba Dolls!

Başka bir okul yılı bizimle! Laptobunu çalıştır, kalemini aç, kitabını aç ve öğrenmeye hazırlan!

Genç ve kendini genç hissedenler için yeni şeyler öğrenmek çok önemlidir. Müthiş olan şey şu ki, artık okulda değilsin diye bu durmuyor -- her zaman öğrenmek için zaman vardır ve bunu yaparken çok hoş görünebilirsiniz!

Eğitim yolunuzda size yardım edeceğini umduğum bazı ürünler seçtim, bu yol sınıfa dönüşünüz de olabilir (öğretmenlerinize teşekkür ettiğinizden emin olun), ya da belki yeni bir zanaati seçiyorsunuzdur, yeni bir hobi öğreniyorsunuzdur veya gerçekten iyi bir kitaba gömülüyorsunuzdur!

Keyfini çıkarın!

xoxo Callie"



Yorumlar

  1. Okulumda oyle cok sevdigim bir anim olmadi acikcasi. Sadece gidip geldigim, gelecekteki hayalimi gerceklestirebilmek icin calistigim bir yer olarak goruyorum nedense.:/ Cok cevre edinmedigimden boylede dusunuyorum diyebilirim :D :D
    Benim sevdigim parca Siyah canta oldu ^-^

    YanıtlaSil
  2. Ben okulda en çok ortamı seviyorum. Lisede sınıf ortamını, üniversitede ise arkadaş ortamını. Heyecanlarımızı, sıkıntılarımızı paylaşıp yardımlaştığımız, gezdiğimiz, eğlendiğimiz güzel bir ortam. Umarım herkesin güzel arkadaşlıkları olur 🌼
    Ben de 80s sneakersı beğendim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder