Ana içeriğe atla

Top Up Offer ve Değişecek Olan Ödeme Şekli



Herkese Merhabalar!
Bugün Stardoll'a sonunda çok beklenen Top Up Offer geldi. Ayrıca mesaj olarak Top Up Offer gelmesinin nedenin yarın yeni koleksiyon olarak LE'nin geleceğini duyurdular. 



Ayrıca bugün bizi ana sayfada karşılayan bir başka şey ise artık kullanıcı adını değiştirme kuponunu alamayacağımız. Ana sayfadaki duyuru ne yazık ki İngilizce yayınlanmış. Duyuruda bizlere söylenen şey son şans olarak bu ayın 12'sine kadar kullanıcı adı değiştirme kuponunu satın alma gerçekleştirebileceğimiz, ondan sonra ne yazık ki bu seçenek kaldırılıyor. Bu seçeneği kalkmasının sebebi ödeme seçeneklerinin değişecek olması fakat bu değişiklik tam olarak ne olacak detaylı bir açıklama yapılmamış.

Türkiye'de Superstarlık ve Stardollar alım fiyatları yerelleştirilerek belirlenmesine rağmen ne yazık ki kullanıcı adı değişim kuponu için bu geçerli değildi. 30 lira'ya değecek bir değişim olduğunu düşünmediğim için Türkiye'de bu seçeneği kullanan çok fazla kişinin olmadığını varsayıyorum. Ondan dolayı bu seçeneğin kalkması bizi çok etkileyen bir şey olmayacak bence. :D








Yorumlar

  1. Bence gereksiz bir seydi.. Degistirenler dedigin gibi cok azdi zaten.. Tesekkurler bilgi icin :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder