Ana içeriğe atla

Chat Odalarındaki Değişiklik!


Herkese Merhabalar!
Stardoll'da ne yazık ki bu hafta hepimizi üzen olaylar oluyor. En büyük nedeni tabiki de değişen ödeme sistemi ve  Stardoll çalışanlarının kullanıcıların düşüncelerine önem vermiyor oluşu. Chat odalarından bahsetmeden önce bahsetmek istediğim kısa bir konu var.





İki gün önce Stardoll'un kendi bloğunda paylaştığı "Xsolla ile Tanışın!" yazısının altında çok fazla yeni sistemle ilgili kötü eleştiri yorumları bulunuyordu. Tüm kullanıcıların bu yorumlarla yeni ödeme sisteminden ne kadar memnuniyetsiz olduğunu görebiliyorduk. Fakat Stardoll dün sabahtan yazıya yorum yapmayı kapattı. Böylece artık yazıya ne yorum yapılabiliyor ne de önceki yorumlar gözüküyor.
Bu duruma tepki olarak Stardoll Royalty kulübünde bir konu açıldı ve bu durumla ilgili kimisi  Stardoll'un kullanıcılara karşı saygısızlık yaptığını kimisi de zaten Stardoll'dan böyle bir şey beklediklerini yazdılar. Bu konun altına Lisa'da bir yorum bıraktı:


"Bilgilendirici bir yazı olduğu için hiçbir zaman yorumların etkinleştirilmesi amaçlanmadı.

O günün başlarında StarBlog’a bakarsanız, daha önce yayınlandığını ancak bir nedenle ön sayfaya gönderilmediğini göreceksiniz. Böylece yeniden gönderildi, ancak yorumlar devre dışı bırakılmadı, ancak düzeltildi."
Her ne kadar bilgilendirme postu olsada bu yorumların kaldırılması taraftarı değilim. Yorumları kaldırarak daha çok tepki aldıklarını düşünüyorum.



Şimdi Chat odalarındaki değişiklik konusuna gelecek olarsak, bildiğiniz üzere Stardoll'da Royalty ve Superstar'lar için 0 SD'lik ücretsiz chat odaları vardı. Fakat dün tüm kargaşanın içinde bir de ücretsiz olan chat odasının fiyatı 3 SD'ye yükseltilip tüm odaları ücretli yaptılar. Bu fark edildiğinde üyeler Stardoll'a mesaj atmaya başladılar. Stardoll'un verdiği cevaplardan biri;
"Bize yazdığın için teşekkürler. Ücretsiz chat odalarının süresinin bittiğini bu sabah fark ettik. Şimdi başka bir oda eklendi."

Bu cevapla birlikte 5 SD'lik Wedding Chat odası 0 SD'ye indirilerek ücretsiz yapıldı. Ayrıca Callie Con'un başında açılan 3 SD değerindeki Chat odasıd a 0 SD'ye indirilerek tüm üyeler için ücretsiz yapıldı.









Bu hafta hepimiz için yoğun ve olaylı geçmeye devam ediyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda başka neler göreceğiz.

Yorumlar

  1. Biri stardoll'un sonu geliyo dese tam ustune basmis olur :D :D Oyun iyice gozumden dusuyor. Bence herkesin gozunden dusuyor.

    YanıtlaSil
  2. En azından bunu yapmışlar, sağolsunlar -,-

    YanıtlaSil

Yorum Gönder