Ana içeriğe atla

Modam Stardoll Radar #2



Herkese merhaba!
Radar için yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim :) İlk yazının üstünden neredeyse 1 ay geçti. Normalde yazıların arasındaki süreyi bu kadar uzun tutma niyetinde değildim, ancak bir süredir genel olarak blogda eskisi gibi aktif olamadığım için bu seriye pek vakit bulamadım.

Radar'da bu hafta yine kombin, suit dekoru ve tasarım kategorilerinin her birinde biri Türk, biri de yabancı olmak üzere toplam 6 kullanıcı var!

MODA


Tek renk uyumunu sağlamak göründüğünden çok daha zor. BeenAllNightValentino'ya bu sezon gelen simli yeşil-mavi arası tonlardaki tüllü elbiseye bahsettiğim bu tek renk uyumunu sağladığı çok şık ve masalsı bir yorum katmış. Saçında kullandığı aksesuarla da görünümünü tamamlamış. Elbisenin aslı transparan olmasına rağmen bu görünümü de tamamen ortadan kaldırması kesinlikle doğru bir seçim olmuş.

Stardoll hesabı
Instagram hesabı


HAPPY_GIRL_KM ise Vinyl'in dün gelen koleksiyonundaki parçaları kullanarak müthiş bir sokak stili kombini yapmış. Kombin,  trendlerin kullanımı ve şıklığıyla top modellerin sokak görünümlerini aratmıyor. Eşofman pantolonlar zaten son zamanların en çok tercih edilen trendlerinden biri, halka küpeler ise kombine gereken abartısız ve şık havayı veriyor.

Stardoll hesabı


DEKOR
Katy Perry'nin Stardoll şubesi KATYPURRY, büyük hayranı olduğu Katy Perry'nin ikonikleşen video klibi Last Friday Night (T.G.I.F.)'a Stardoll'da hayat vermiş. Tasarımların neredeyse hepsi kendine ait ve bunlarla kesinlikle yetinmiyor, tasarımlarına sürekli yenilerini ekliyor. Fotoğrafta yer alan Last Friday Night'tan ilham almış suit dekoru klibin parti ruhunu ve Katy Perry'nin 80ler temalı kıyafetlerini neredeyse aynı yansıttığı için benim favorim oldu.

Stardoll hesabı
Instagram hesabı

iremsuBal'ın kış temalı suitini görünce hayran kalmamak elde değil. Buzdan gölün üstünde yer alan martının gölgesine kadar ayrıntılarını düşünerek yaptığı bu manzara kış mevsimini özletiyor. Karların içindeki güzel kuğu, suitinde tamamen görebileceğiniz yağan kar efekti ve tüm bunların içinde yanan şöminesiyle görülen ev sanal haliyle bile insanın içini ısıtıyor.

Toplam 161 parça kullanılan bu suitte gökyüzünün rengi mavi bir arkaplanın üstüne koyduğu pek çok Kitsch dumanından yapılmış. Duvarlarını ve camlarını DIY ürünlerinden yaptığı evin çatısını ise bir heykelin parçalarını ve buz kullanarak oluşturmuş. Ortaya da oldukça romantik, müthiş bir görüntü çıkmış.

Stardoll hesabı


TASARIM
Koyu renkli ve güzel görünümlü, fiyatı da uygun saç arayışındaysanız mutlaka s.inister'ın saç tasarımlarına göz atmalısınız. Maksimum 2 partlık tasarımlarıyla saçları hem takması kolay oluyor, hem de kaliteli ve üstünde uğraşıldığı belli görünümüyle kendine hayran bırakıyor. 

1. saç: 89x2 Stardollar
2. saç: 89x2 Stardollar
3. saç: 89x2 Stardollar
4. saç: 79x2 Stardollar

Stardoll hesabı


Bu hafta Türk tasarımcı kısmında benim için çok değerli biri var, siz de okuyucularımız olarak onu tanıyorsunuz :) 

Stardoll'un takı konusunda son dönemde bariz bir eksikliğinin olması kullanıcıları takı tasarımına yönlendirdi. ayselevi123 de bu kullanıcılardan biri. İlk resimde yer alan aksesuar aslında Callie's Picks'te yer alan Heart Brooch'tan esinlenerek yapılmış bir ürün. Orijinal üründen farklı olarak ışıltı efektine sahip olması benim üründe en çok sevdiğim şey olabilir, ayrıca son dönemin sevilen trendlerinden aynı hizada takılan iki saç tokası için çok uygun. Chanel küpeler de kesinlikle klasik bir ürün. ayselevi123, bunların dışında saç tasarımları da yapıyor.

Callie's Picks Heart Brooch Inspired Pin: 44 Stardollar
Chanel küpeler: 62 Stardollar
Saçlar silindi

Stardoll hesabı
Instagram hesabı

Bu haftalık bu kadar! Siz de Radar'a takılmak için buraya yorum yapabilirsiniz, bana Stardoll veya Instagram üzerinden yazabilirsiniz, ya da benim sizi bulmamı bekleyebilirsiniz! Kendiniz dışında önerilerinize de her zaman açığım ancak önceliğim her zaman için daha az bilinen kullanıcılarda olacak.


En kısa sürede Radar'da tekrar görüşmek üzere!

Yorumlar

  1. Doll'larin dekorlari harika olmus. Katy Perry'nin o sarkisini cok severdim. Saci, kiyafetleri, dekoru tam da o klibi anlatiyor. Harika bir calisma olmus.
    Iremsubal'i ilk kez duydum. Ama kis temali suiti gercekten essiz olmus. Olaganustu..
    HAPPY_GIRL_KM'in sokak stiline bayildim!! Tek kelimeyle harika olmus.
    BeenAllNight'i tek renk kombini cok tatli ve essiz olmus.
    S.inister'in saclarini gormustum. En cok ilk tasarimini sevdim.
    Son olarak Begum ^-^ Ilk resimdeki taki benim favorim oldu. Ben devamini gormek isterim bu tasarimlarin :*

    Ellerinize saglik :) Cok guzel olmus ^-^ Tesekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öncelikle çok teşekkür ederim ❤️ Yorumlarının hepsine katılıyorum. Bence de Begüm devam etmeli :D

      Sil
  2. I would like to thank u so much for using my doll and making a beautiful post with all these amazing dolls. Congratulations for ur commitment and this post so complete.
    Thank u very much again ❤️
    Doll: BeenAllNight

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Thank you so much, Mary! ❤️ You are so kind. Love your style!

      Sil
  3. Ya çok teşekkür ederim yazına benide dahil ettiğin için. ❤️❤️

    YanıtlaSil
  4. Diger radar serisinde bende katilmak isterim benim pembe moda sinifimla. - Mercedes1045

    YanıtlaSil

Yorum Gönder