Ana içeriğe atla

Stardoll Tarihi: MSW Store Tarihi


Herkese Merhabalar!
Stardoll'da MSW'ye sayılı zamanlar kalmışken MSW'ye özel yayınlanan mağazanın ilk koleksiyonundan son koleksiyonuna kadar olan gelişimini görelim istedim. Ayrıca yaz başlarında Özlem sizlerle MSW'nin tarihini de paylaşmıştı. O yazıda kimlerin kazandığını, kazananların ne tür ödüller aldığını da görebilirsiniz. Daha önceden okumadıysanız 3 parttan oluşan bu tarihe buraya tıklayarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Evet tekrardan MSW mağazasına gelecek olursak, ilk mağaza 2010 yılında tabii ki de MSW ile bizlere sunuldu. Bu koleksiyonun mağazanın ilk koleksiyonu olması sebebiyle olsa gerek bence tüm koleksiyon MSW'yi tam olarak yansıtan bir koleksiyon değildi. Her ne kadar ben 2010 yılında bu oyuna başlamış olsam da daha o zaman çok küçük olduğumdan görmüş olsam bile hatırladığım bir koleksiyon değil.
Ayrıca koleksiyona baktığımızda zamanına göre grafiklerin gayet iyi olduğunu da görüyoruz.




2011 yılında yayınlanan ikinci koleksiyon ilk koleksiyona göre daha renkli ve canlıydı. Arka planın pembe olması sanırım bu koleksiyonda en beğenilen detaylardan biriydi. Ayrıca çoğu ürünün Starcoins ile satılması artı bir yöndü. Benim bu koleksiyonda beğenip de aldığım tek elbise gri-mor detaylı elbise olmuştu. 




2012 yılında MSW rengi mavi oldu. Bir önceki koleksiyona göre daha parlak renkler içeren bu koleksiyon sanırım benim en az beğendiğim koleksiyonlardan biri olmuştu. Bu koleksiyonda en popüler ürün gri kısa elbise oldu. 




2013 yılında tek bir kat yayınlandı. Her ne kadar bir önceki koleksiyondan daha iyi olsa da yine gözde bir koleksiyon olamadı. 



2014 senesinde yeniden tek katlı bir koleksiyon yayınlandı. Bu koleksiyon bir önceki koleksiyonlara göre daha başarılı ve MSW havasını daha iyi yansıtan bir koleksiyondu. Ayrıca renk seçimlerini de kesinlikle favorim oldu.  Siyah balo kıyafeti bu koleksiyonda en beğenilen parça oldu. 



2015 yılında artık Stardoll tamamen MSW ruhunu yansıtan şık bir koleksiyon yayınladı. Bu koleksiyon şu ana kadar gördüğümüz tüm koleksiyonlar arasında favorim oldu. Hem renk seçimiyle hem de kıyafetlere eklenen ayrıntılarla bu koleksiyon MSW görkemini bizlere yansıtıyordu. Benim en çok beğendiğim parça pembe çiçek detaylı siyah balo elbisesi oldu. 



2016 yılında 2 katlı, genel olarak krem renginin hakim olduğu bir koleksiyon yayınlandı. Bu koleksiyon nedense bana göre bir önceki koleksiyona göre oldukça sönük kalmıştı. Genel olarak bu koleksiyon beğenilen bir koleksiyon olamadı. 




2017 yılında yayınlanan bu koleksiyon bir önceki koleksiyona göre daha umut vaat eden bir koleksiyon oldu. Kırmızı balo elbisesi ve soluk pembe peluş detaylı elbise favorilerimden oldu. 




Bu koleksiyonun yayınlanışından 2 hafta sonra mağazaya 2 yeni kat eklendi.



Son olarak geçen sene 2018 yılında yayınlanan koleksiyon  ne kötü ne de güzel diyebileceğim bir koleksiyondu. Koleksiyonun bir kısmı kaldırılmış olsa da diğer kısmını mağazada ki arama kısmından bulabilirsiniz. 



Sizin en beğendiğiniz koleksiyon hangisi oldu?  Bu seneki MSW için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

  1. İlk 3 sene hiç mswyi yansıtmıyormuş gerçekten. 2014te gelen 2. Kat güzelmiş. 2015 gerçekten harika, benim favorimse 2017 oldu. İlk 2 kat çok güzelmiş. 2018de ise erkekler için olan kombinle beraber 3 kombini beğendim sadece :/ Umarım bu sene daha güzel olur gelecek mağaza ^^
    Mağaza tarihlerini görmek harika oluyor, teşekkürler 💛

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede 2018 baya sönük kalmış, umarım bu sene gerçekten güzel bir koleksiyon görürüz. Beğenmene çok sevindim, cok teşekkür ederim yorumun için!^^ ❤️

      Sil
  2. 2012'de gri elbise cok guzelmis. 2017 yilindaki kirmizi balo elbisesi ve beyaz desenli elbisede harika duruyor. gecen seneki koleksiyondan ise ilk kattaki ucuncu elbiseyi sevdim.
    Bu sene msw icin yarismak istiyordum ama yks'de istedigim sonuc gelmedi. bu sene bir daha calismaliyim :D o yuzden deneyebilecegimi sanmiyorum. ^-^ Katilanlara bol sans dilerim. Harika olmus bu yazi. eski koleksiyon parcalarini bilmiyordum :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bu sene hedeflediğin yeri tutturursun! ❤️ Ayrıca yorumun içinde teşekkür ederimm! :))

      Sil

Yorum Gönder