Ana içeriğe atla

CALLIE CON 2019 - STARDESIGN TIMES!


Herkese Merhabalar!
Callie Con etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Dün başlayan bu etkinlik için bu hafta boyunca her gün farklı etkinlikler göreceğiz. 
Bugünkü etkinlik ise tasarım ile ilgili. Bu etkinlikte Stardoll sizlerden Callie Con ile ilgili bir tasarım yapmanızı ve bunun resmini çekerek yarışmaya katılmanızı istiyor. Kazananlar ürünlerini Callie Con bitişinde satabilecek ve bu Stardoll'un bloğunda yayınlanacak. Ayırca katılan herkese Callie Con Kupası hediye ediliyor.
Hepinize iyi şanslar diliyorum! :)


Yarışma duyurusu;

"Bir fuarda geçirilen en iyi zamanlardan biri, sanatçıların eserlerine baktığınız anlardır! Callie ve ekibi sizin ne yapabileceğinizi görmek istiyor!
StarDesign'da Callie Con veya bu yılki etkinliğin büyülü temasıyla ilgili herhangi bir öğe yaratın! Öğeyi satın alın ve buraya sunmak için bir fotoğraf çekin. Personelimiz, en çok sevdiğimiz ürünleri seçecekler. Ve seçilen ürünler, Resmi Callie Con mallarınızı 29 Eylül'de Callie Con’un bitişinde satabileceğiniz sayfanıza linkleri içerecek bir blog yazısında yayınlanacak! Yarışmaya katılan herkes Callie Con Kupa sahip olacak!" 




Katıldığınızda suitinize gelen kupa;


Yorumlar

Yorum Gönder