Ana içeriğe atla

Fallen Angel Yeni Koleksiyonu!


Herkese merhaba!
Bu haftanın ilk koleksiyonu Fallen Angel mağazasına geldi. Koleksiyon bir tam kat ve bir de 2. katta birkaç parçadan oluşuyor.



Ürünlerin fiyatları 9-21 Stardollar arasında değişiyor ve 3 tane Starcoins ürün var. Koleksiyon klasik Fallen Angel çizgisinde ürünlerin yanı sıra bu sefer biraz daha çeşitliliğe gitmiş gibi görünüyor.

Siz bu koleksiyonu nasıl buldunuz? Favori parçanız hangisi oldu? Bir sonraki koleksiyonda hangi markanın gelmesini bekliyorsunuz? Görüşlerini bizimle paylaşanlardan çekilişle bir kişiye istediği bir ürünü hediye edeceğiz!

Yorumlar

  1. Fallen Angel gotik bir tarzım varken en sevdiğim markaydı ama şuan pek tercih etmiyorum. Genelde koleksiyonda 1-2 parça beğendiğim oluyor ama bu sefer sadece Gotik değil street style görünümü de oluşmuş. güzel bir değişiklik.
    Kullanıcı adım: shovturkiye
    İstediğim ürün: polka dot body

    YanıtlaSil
  2. Ben biraz daha Hallowen tarzi bekliyordum. Biliyorsunuz ki ilk Hallowen dekoru Fallen'dan geldi. Buna uygun kiyafetler gormek istemistim. Bir kac parca haricinde beni tatmin etmedi. Ama parcalar guzel.. En sevdigim Cat Corset oldu. Cok hos gozukuyor

    YanıtlaSil
  3. Ben de Halloween teması beklerdim ama böylesi daha iyi olmuş :D Çoğunu beğendim, kullanabileceğim parçalar. En çok ise sarı eteği sevdim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder