Ana içeriğe atla

Callie Confidential!



Callie Con etkinliği kapsamında cuma günü için Stardoll kendi bloglarında Callie.Stardoll'un ofiste gününü nasıl geçirdiğiyle ilgili bir yazı paylaştı. Yazı ingilizce paylaşıldığı için bizde çevirisini yapmak istedik. :)


"Merhaba Dolls,

Hiç Callie.Stardoll'umuzun hayatından bir gününü merak ettiniz mi? İşte gün boyunca onu takip ederken sizler için özel görünümü! Keyfini çıkarın!


Callie geziden yeni döndü ve çikolatalar bıraktı! Stardoll ile ilgili harika şeylerden biri ne kadar uluslararası olduğumuzdur ve seyahat eden neredeyse herkes paylaşmak için bir şeyler getirirler!


Sırada, yakında yayınlanacak mağazalar, özel etkinlikler ve kampanyalar için içerik takvimi gözden geçiriliyor! Bunu içerik ekibimiz, sanat ekibimiz, katılım ekibimiz ve müşteri destek ve güvenlik ekiplerimizle yapıyor!



Bu toplantıdan sonra, Callie genellikle çeşitli görevler için... 




… moda ve pop kültürü dünyasında neler olup bittiğini takip etmek…



… Stardoll'da kulüpleri ve diğer hot spotları ziyaret ederek üyelerimizin ne düşündüğünü kontrol etmek için bilgisayarına oturur!


Callie ayrıca hem Stardoll Genel Merkezinde hem de başka bir yerde çok sayıda toplantıya katılır, bu yüzden sürekli hareket halindedir…



Callie'nin günün en sevdiği zamanı, günün en sonunda  hızlı bir yansıma ve rahatlama anı için çatı katımıza çıktığı andır.

Umarız Callie'nin hayatını hızlı bir şekilde görmek hoşunuza gitmiştir!"




Yorumlar

  1. Callie'yi hep bebeği gibi hayal etmiştim :D Geçen sene de Stardoll ofisinden kesitler paylaşılmıştı, nasıl bir ortamda çalışıldığını görmek güzel oluyor

    YanıtlaSil
  2. Callie, stardoll uyelerinin yorumlarina bakiyorsa ss'lik fiyatlari hakkindaki yorumlari dunden gormustur. :D Bebegi gibi de sarisin oldugunu bilmiyordum ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder