Ana içeriğe atla

2019 Scavenger Hunt FİNALİ + Callie's Picks 2020 Yayını: Sizin Küratörlüğünüzde!


Herkese merhaba!
2019 Scavenger Hunt'ın duyurusunda yıl sonunda tüm kupaları toplayanlara özel büyük bir yarışma yapılacağı açıklanmıştı. Bugün bu bahsi geçen yarışma, Callie's Picks'in dönüşü müjdesiyle Stardoll'a geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Selam Bebekler!
Şimdi 2019 gerimizde kaldığına göre, bir yıl süren Fashion Scavenger Hunt bitti demektir, ama 12 kupanın hepsini ve moda ürünlerini toplayabilen sizler için eğlence devam edecek!

Vaat edilen FİNAL yarışması burada, ve bu ayrıca YENİ bir tür Callie's Picks yayınını da verecek: SİZİN küratörlüğünüzde!

Çok fazla ödül VE yakında gelecek Callie's Picks koleksiyonunda koleksiyondan ürünleri seçme şansını kazanmak için girdinizi nasıl teslim edebileceğinize dair TÜM detaylar ve bilgiler burada!

Yalnızca 12 scavenger hunt ürününü toplayanların girdileri değerlendirmeye alınacak.

Katılmak için, scavenger hunt'tan kazandığınız en az 2 ürünü kullanarak ateşli ve fresh bir görünüm stillendirmeniz gerekli. Scavenger hunt'tan 12 yüksek topuklu kupa arkaplanda olarak görünümünüzün resmini çekin ve buradan paylaşın.

İçerik ekibimiz nitelikleri karşılayan girdilere göz atacak ve en sevdikleri üçünü seçecek. En iyi görünümlerin kazanacağı ödüller BURADA:

3. Sıra: 500 Stardollar
2. Sıra: 750 Stardollar + Stardoll Evreninden herhangi bir ürün (eğer kapatılmış bir hesaptan bulabilirsek limitli ürünler de dahil)
1. Sıra: 1000 Stardollar Stardoll Evreninden herhangi bir ürün (eğer kapatılmış bir hesaptan bulabilirsek limitli ürünler de dahil) + yakında gelecek Callie's Picks'te yayınlanacak bir koleksiyondan ürünleri seçme fırsatı

Unutmayın, resminiz SİZİN suitinizde ayakkabı kupalarının 12'sinin hepsi görünümde olacak şekilde çekilmeli.

Eğer bu yarışmaya katılamıyorsanız ancak gelecekte Callie's Picks koleksiyonuna küratörlük yapmayı İSTERSENİZ, bu fırsatın ödül olduğu ek yarışmalar için gözünüzü dört açın!

Bu yarışma 19 Ocak'ta sonlanacak.

Bol şans, Bebekler!"


Yarışmaya gitmek için buraya tıklayın.

Uzun zamandır Stardoll'da gördüğümüz en iyi ödüllere sahip bu yarışmaya katılabiliyor musunuz? Callie's Picks'in muhtemel konsept değişikliğiyle geleceği yeni koleksiyonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben hem ödül olarak hem de yarışma fikri olarak bu yarışmaya bayıldım ancak ne yazık ki tüm kupalara sahip olmadığım için katılamıyorum. Stardoll'u sürekli eleştirdiğimiz son günlerde bu yarışmanın bomba gibi geldiğini düşünüyorum. Siz de görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

  1. Sizin sayenizde bulurduk kupalari. :/ Bizlerden once senin katilabilmeni cok isterdim. Yarismayi bende cok sevdim. Koleksiyonu secmek cok guzel olurdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben her ayın ilk günü Begüm'ün blog paylaşımını okuyarak buldum, o katılabiliyor o yüzden sorun yok :D

      Sil
  2. Hi! I remember we used to search for words together, and I've just received my prize for 3rd contest. I thought that was a scam, haha!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hi! I really can't belive they finally announced it and I'm so glad you've won, thank you so much for your help.

      Sil

Yorum Gönder