Ana içeriğe atla

Style Trial 3 - Archive!


Herkese Merhabalar!
Artık haftalık olarak gördüğümüz Style Trial'ın 3. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.


Nostalji hepimizin hissettiği büyüleyici bir duygudur. En sevdiğimiz çocukluk şovlarımızı ve filmleri izlemekten, genç yaşlarımızdan en sevdiğimiz şarkıları dinlemekten ve şarkı söylemekten, hatta eski arkadaşlarla yaşadığımız en iyi deneyimleri hatırlamaktan daha iyi bir şey yoktur.


Zamanda geriye gidemesek de, bazen bir kez daha eğlenmek için geçmişten bir şeyler getirebiliriz! Yeni Archive: Enchanted sürümünden en az 2 öğe içeren büyüleyici anıları geri getirecek bir görünüme sahip olun!

Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca son Archive koleksiyonundan 2 öge içeren girdiler dikkate alınacaktır. Bu yarışma 1 Şubat Cumartesi günü sona erecek."

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

  1. Ilk once yarismayi ekleyip saatler sonra koleksiyonun cikmasi kafami karstirdi. Yanlis koleksiyonla katildim :D :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder