Ana içeriğe atla

Scavenger Hunt Final Finalistlerinden Favorin Kim?


Herkese Merhabalar!

Geçen hafta bu yazıda Lisa bizlere Scavenger Hunt kazananlarını açıklamış, ayrıca finale kalan 249 kişi arasından bizler kendi favorimizi seçebileceğimizi ve bu seçilen kişinin bir sonraki Callie's Picks koleksiyonunu hazırlayacağını belirtmişti.
Bu hafta yayınlanan yarışma ile tüm bebekler favorilerini yarışma sayfasının altındaki kutuya yazarak yollayacaklar. 


Yarışma duyurusu şu şekilde;

"Hey Bebekler!

Callie's Picks koleksiyonunu BÜYÜK ÖDÜL olarak seçme fırsatını sunan ikinci yarışmaya hoş geldiniz! Söz verildiği gibi, bu, Scavenger Hunt Final'inden en sevdiğiniz syliste oy verme fırsatınız! Biz de kendi favorilerimizi seçtik ve sizin en şık görünümü kimin yarattığını düşündüğünüzü bilmek istiyoruz!

Kazananların katılımlarına BURADAN göz atın! Katılımları görmek için bebeğin yüzüne tıklayın.

Ardından, aşağıdaki metin kutusuna adlarını yazarak favorinize oy vermek için buraya geri dönün. Kullanıcı adları dışında herhangi bir şey sayılmaz ve yalnızca bir kullanıcı adı gönderilebilir. Yalnızca aşağıdaki listede verilen adlar geçerlidir.

En çok oy alan bebek 100 SD kazanacak ve SİZİN küratörlüğünüzde Callie'nin Seçtikleri'nin gelecekteki bir koleksiyonunu küratörlük fırsatı bulacak!
Callie's Picks koleksiyonunu seçebilme şansın için gelecekteki yarışmaları bekleyin!

Bu yarışma 3 Şubat Pazartesi günü sona erecek."


Yarışma sayfasına gidip favorinizi yazmak için buraya tıklamanız yeterli.

Yorumlar

  1. Inanmiyorum :o Ben fotografimi silmistim :D :D Neden sildim bilmiyorum. Oysaki yazinin cevirisini blogta okumustum. Gece girince stardolla ne yaptigimi bilmiyorum. Begum kazanmayi unutma :D Favorimsin :* :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya bende bu yarışmayı unutup resmi silmiştim, ondan kimse bana oy vermez diye düşünüyorum. Genelde bu tür yarışmalarda popüler olanlar kazanıyor ondan hiç umudum yok. :D Ama çok teşekkür ederim desteğin için! ♡

      Sil
  2. fake hesaptan oy verilebiyor mu? asdfghjk inşallah kazanırsın ve bizi gururlandırırsın Begüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke gerçekten kazanma şansım olsa çok mutlu olurdum, yarışmayı unutup resmi silmiştim ondan dolayı kimsenin bana oy vereceğini sanmıyorum ama çok teşekkür ederim desteğin için, çok mutlu oldum! ♡ :)

      Sil
    2. blogta bunun hakkında bir konu açsana daha fazla gören ve destek olan çıkar

      Sil
    3. Kombinimi görmeden kimse oylamaz diye açmak istemedim, aslında olsaydı bu konuya ekleyecektim ama şanssızlık oldu. Yeniden çok teşekkür ederim desteğin için! :)

      Sil

Yorum Gönder