Ana içeriğe atla

Stardoll Tarihi: Front Row


Uzun bir aradan sonra yeni bir markanın tarihi ile sizlerleyiz.
Bugün tarihini anlatacağımız Front Row mağazası aslında şuanda yayınlanan Tribute mağzalarının mantığıyla benzer. Bu mağazanın amacı ünlü moda evlerinden çıkan belirli defilelerin trendlerini bazı kıyafetler ile sunmaktı.  Ne yazık ki bu mağazanın ömrü uzun değildi, sadece 2010 Sonbahar trendlerini sunan bir mağaza oldu.

20 Eylül 2010'da çıkarılan ilk mağaza koleksiyonunun kıyafetleri New York Moda Haftası'ndan ilham alınarak oluşturulmuştu.



İkinci koleksiyon Londra Moda Haftası'ndan ilham alınarak oluşturuldu. İlk koleksiyondan 3 gün sonra 23 Eylül 2010'da yayınlandı.



Milan Moda Haftası'ndan ilham alınarak oluşturulan 3. koleksiyon 28 Eylül 2010 tarihinde mağazaya eklendi.



Bu mağazanın son koleksiyon 10 Ekim 2010 tarihinde yayınlandı ve ilham kaynağı Paris Moda Haftası'ydı.


Aralık ayında 4 kat da %50 indirime girdi ve daha sonra mağaza tamamen kaldırıldı.
Mağaza kaldırıldıktan sonra kullanıcıların beklentisi mağazanın İlkbahar/Yaz 2011 koleksiyonu ile geri gelmesiydi fakat Stardoll bu mağaza için başka koleksiyon hazırlamamayı tercih etti.

Çok kısa olan bu tarih yazımızda birazcık araştırma ile koleksiyonda bulunan bir kaç parçanın orijinal hallerini Stardoll & Real bloğunda buldum ve merak edip bakmak isteyenler için buraya bırakıyorum.

Umarım hoşunuza giden bir yazı olmuştur. Bir sonraki yazıda görmek istediğiniz Stardoll Tarihi nedir? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! :)

Bazı ürünlerin Gerçek vs Stardoll versiyonları;











Yorumlar

  1. aaa 2. fotograftaki ayakkabidan bende var :o The vote'dan mi gelmisti sanirim. emin degilim.hic bilmiyordum :D Yine o footograftaki cekette guzelmis. Bu arada en cok 3. koleksiyonu sevdim.

    YanıtlaSil
  2. Keşke devamı gelseydi :( 2010'a göre değerlendirince çok kaliteli ve şık ürünler. Yılda 1 kez bu mağazanın gelip farklı şehirleri gezmesi çok keyifli olabilirdi, yazık olmuş.

    YanıtlaSil
  3. Yaa hatırlıyorum bu mağazayı ama o zamanlar öylesine oynadığım için hiç dikkat etmemişim hikayesine
    Teşekkürler yazı için (:

    YanıtlaSil

Yorum Gönder