Ana içeriğe atla

Archive: Sea of Stars Koleksiyonu!


Herkese merhaba!
Bugün Archive'in yeni koleksiyonu yayınlandı. Koleksiyonda yer alan parçalar son koleksiyondaki gibi farklı mağazalardan değil, hepsi Sea of Stars mağazasında yayınlanan ürünler. Sea of Stars, 2011'de Stardoll'da yayınlanan bir çizgi roman serisiydi. Tıpkı Mortal Kiss gibi kendine ait bir sayfası, mağazası, yarışmaları ve çeşitli etkinlikleri vardı. Bu koleksiyonla beraber ürünleri tekrar Stardoll'a dönmüş oldu.



Koleksiyonda fiyatlar 17-28 Stardollar arasında değişiyor ve 4 tane Starcoins ürün yer alıyor.

Siz bu koleksiyonu sevdiniz mi? Bir sonraki Archive'e nelerin gelmesini isterdiniz? Bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

  1. Sea of Stars, ana karakteri bir Türk kızı olduğu için ve hikayenin bir kısmı İstanbul'da geçtiği için benim için hep Mortal Kiss'den çok daha değerliydi. Bu koleksiyonu görünce de çok mutlu oldum. Bir stardoll tarihi yazınızda Sea of Stars'ı anlatırsanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerin için çok teşekkür ederim! :) Şu sıralar sınav dönemimdeyim ancak bittiğinde ilk yazacağım konulardan biri olacak.

      Sil
  2. Bence hos. Su anda stardoll'da degilim ama ilk kattaki kisa 20 sd'lik elbise cok hosuma gitti. Yani oyle gorunuyor :D Tek tanidik urun ise mavi corap. The vote'dan gelmisti yine... Bu magaza hosuma gitmeye basladi sanirim :D :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder