Ana içeriğe atla

Lisa ile Çay - Devamı


Herkese merhaba!
Dün bu yazıda Begüm'ün Türkçe çevirisini paylaştığı Lisa ile Çay'da hotbuys sisteminin değişmesine yönelik gelen tepkilerden sonra bugün bir yenisi daha yayınlandı. Yazının Türkçe çevirisi şu şekilde:

"Selam Bebekler!

Lisa ile Çay'ın dünkü ilk yayınına yönelik katkılarınız için çok teşekkürler! Hotbuys konusundaki özenli yorumlarınızı gözden geçirdikten sonra, Top Up olarak hotbuysa artık devam etmeyeceğiz ve Ocak ayının kalan hotbuys ürünlerini çok yakında farklı bir formatta yayınlayacağız! Bahsettiğim gibi, önümüzdeki birkaç ay içerisinde nasıl çalıştığını ayarlıyor olabiliriz.

Ek olarak, ödemeler sayfası birkaç saat boyunca çökmüştü ama şimdi döndü. Biz sorunu çözerken sabretmenize bir teşekkür olarak, Pazar'a kadar tüm ödemelerinizde %50 daha fazla Stardollar alacaksınız.

Çay için gelecek hafta görüşürüz!

Sevgiler!
Lisa.Stardoll"

Duyurunun orijinal hali için buraya tıklayabilirsiniz.

Tam da beklediğimiz üzere Stardoll daha fazla tepki almak istemedi ve bu oldukça anlamsız sistemi kaldırdı. Benim kendi görüşüm kullanıcıları tatmin edecek tek sistemin eski ve alışıldık sistem olduğu yönünde. Ayrıca hotbuys sistemini yenileyene kadar sitede güncellenmesi gereken tonlarca daha önemli şey olduğunu düşünüyorum, hem de bizzat Stardoll üyeleri geç yayınlamadığı sürece düzgün çalışan nadir sistemlerden biri hotbuysken... Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar

  1. Kesinlikle katiliyorum. Sacma otesi bir sistemdi gozumde :/ Yenilemeye calismasinlar. Eski stardoll bile simdiki halinden daha guzel geliyordu bana :/ Bence nostalji amacli geri gelmeli :D isteyen kullanicilar evini dolaplarini eski sisteme cevirebilmeli. Bir fincan da Cappuccino lutfen :D :D

    YanıtlaSil
  2. Tepki almayacağını mı düşünüyorlardı cidden.. Şimdiye kadar getirilen en saçma şeylerden biriydi. Ayrıca farklı format da ne, eksisi gibi getirsinler işte. Bu anlamsız çabanın nedeni ne acaba :((

    YanıtlaSil

Yorum Gönder