Ana içeriğe atla

Lisa ile Çay


Hey Bebekler!

Yeni bir görünümle yeni bir yıl ve Stardoll’un 2020 vizyonlarından bazılarını paylaşmaktan heyecan duyuyorum! Sizi iyi bilgilendirmek için, Stardoll'da nelerin yeni olduğuna dair ayrıntıları paylaşacağım. Sizi her hafta çay içmeye davet ediyorum!

Tea With Lisa'nın bu ilk baskısında, en şık üyelerimizin favorisi olan Hotbuys'u inceleyelim! Bu yıl, biraz değiştiriyoruz. Ocak ayı boyunca, üyelerin Top Up yaptığı her hafta birkaç öğe yayınlanacak. Her ay bu kadar modaya uygun ürünleri almanın birkaç farklı yolunu test edeceğimizden, her ay bu şekilde olup olmayacağından emin değilim! İlerledikçe sizi güncel tutacağım! Görüşleriniz mi var? Onları saygılı bir şekilde yorumlar bölümünde paylaşın!

Ayrıca, haftalık STYLE TRIAL adı verilen yeni bir yarışma türü geliyor! Kısa bir süre içinde yeni gelen koleksiyonları kullanarak SİZİN neye benzeyebileceğini görmek istiyoruz! Ayrıca Callie's Picks'in geri döndüğünü göreceksiniz, ama bu sene sizden bu koleksiyonları seçmenizi istiyoruz! Buna katılmak için ilk fırsatınız Scavenger Hunt Final Yarışmasıdır, ancak önümüzdeki aylarda Callie’s Picks'i seçmenin ek yollarını bulmak için gözlerinizi dört açın!

Her zaman olduğu gibi harika ve vokal bir grup olduğunuz için teşekkürler, Bebekler! Bu yıl mağazada çok eğleniyoruz ve sizinle paylaşmaktan heyecan duyuyorum! Çay için gelecek hafta görüşürüz!

Hugs!
Lisa.Stardoll


Duyurunun orijinal hali için buraya tıklayabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Ben bu hafta çay almayayım :(( Hotbuys sistemini değiştirip yerine getire getire bunu getirdiklerine gerçekten inanamıyorum. Daha fazla para kazanalım derken düzenli ödeme yapan kullanıcılarını bile kaybedecekler.

    YanıtlaSil
  2. Ne yani herh hafta top-up mi yapacaklar? :o Ozlem'inde soyledigi gibi ckk merak ediyorumda sadece "Ne kadar fazla kazanabilecegiz?" diye mi dusunuyorlar acaba? Eger yanlis anlamadiysam ve boyle bir uygulamaya gectilerse cok cok cok sacma oldugunu belirtmek isterim. :/

    YanıtlaSil
  3. Callies picksi seçme şansınız olsa ne isterdiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben MKA RCA ürünlerinin gelmesini isterdim :) Ama sanırım bu şu an Archive'e daha çok uyuyor. O yüzden DKNY Hearts Blouse ve Rio'nun Chinese Dress -aynı adla birkaç ürün var, hepsi gelebilir :D- mutlaka seçeceklerimden olurdu.

      Sil

Yorum Gönder