Ana içeriğe atla

Style Trial 2 - Active!


Herkese merhaba!
Geçtiğimiz cuma ilk yarışmasıyla başlayan Style Trial'ın 2. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.

Basketbolda üçlük atmak, futbolda hat-trick yapmak veya sadece spor salonunda hızlı bir antreman yapmak - aktif olmak yalnızca iyi hissettirmiyor, ama ayrıca aktif olurken iyi görünmek daha da iyi hissettiriyor! Son Active koleksiyonundan en az 2 ürün kullanarak trend olduğu kadar fitness dostu da olan bir görünüm kombinleyin.

Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca son Active koleksiyonundan 2 öge içeren girdiler dikkate alınacaktır. Bu yarışma 25 Ocak Cumartesi günü sona erecek."

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

  1. Keske ilk once Sub'u aciklasalardi :D :D o kupalardan birini almak gercekten cok guzel olabilir. :/ Ama active beni etkilemiyor. Katilmam muhtemelen. Diger hafta hangi magaza olacak merak ediyorum acikcasi. Her yeni yarisma = her yeni magaza :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder