Ana içeriğe atla

Archive Yeni Koleksiyonu!


Herkese yepyeni bir yıldan merhaba!
2020'nin ilk gününde bizi geçmişe götüren Archive'in artık Callie's Picks temasında devam edeceğini gösteren bir koleksiyon Starplaza'ya geldi. Geçtiğimiz koleksiyonlarda DKNY, Fudge ve Voile olarak 3 farklı markadan ürünleri getiren Archive bu kez Ortaçağ kıyafetlerine yakın diyebileceğimiz bir temada birden çok markayı buluşturuyor.



2 katlık koleksiyonda 2 tane Starcoins ürün var. Onun dışında fiyatlar 8-26 Stardollar arasında değişiyor. Koleksiyonda BeastlyBeauty and the Beast: The Enchanted ChristmasBeauty and the BeastStardoll 2006-2016 10 Years AnniversaryOpulenceCinderellaSnow White and the Huntsman ve The Secret of Moonacre'dan ürünler var. Ürünlerin bir kısmı eskiden verilen bedavalar, bir kısmı da kampanya olarak getirilen koleksiyonlardan ürünler. 

Underneath Stardoll
 Örneğin bu koleksiyonda gelen The Secret of Moonacre kıyafetleri, 2009 yapımı filmin promosyonu için Stardoll'a gelmişti. Hatta Stardoll İngiltere'de yaşayan kullanıcılara özel bir yarışma yapıp kazananı filmin galasına ve başrol oyuncusu Dakota Blue Richards ile tanışmaya göndermişti. O zamandan beri sevilen bu kıyafetler hatrı sayılır fiyatlara alıcı buluyordu ve Royalty klübünde Archive'in en çok istenen markalarındandı.

Siz bu koleksiyonu sevdiniz mi? Bir sonraki Archive'e nelerin gelmesini isterdiniz? Bizimle paylaşmayı unutmayın! Herkese güzel bir yıl diliyorum :)

Yorumlar

  1. Bişey söyleyeceğim bu bloğun yöneticileri sizden birşey istiyorum siz de roalty iseniz bu marka önerilerinde mesela museum mille koleksiyonu istenilen markalardan olabilir ya da moral Kiss olabilir bunlar güzel markalar mesela museum mille dövme gelebilir neden olmasın bunu önerebilir misiniz? Siz ne diyorsunuz bu konuda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Museum Mile'ın bahsettiğin dövmesi limitli bir koleksiyonda olacağı için gelmesi biraz zor gibi. Çoğu Mortal Kiss ürünü Callie's Picks'te yayınlanmıştı ama önerilebilir, özellikle istediğin ürünler varsa belirtebilirsin ben yazarım :)

      Sil
  2. Koleksiyon guzel. Amac zaten eski urunleri geri satmak... Yeniden DKNY urunleri gormek isterdim acikcasi. Zaten bir daha yayinlarlar gibime geliyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder