Ana içeriğe atla

Ocak HotBuysları!


Herkese tekrardan merhabalar!

Stardoll'da bildiğiniz üzere Pazartesi günü Top Up yaparak sahip olabileceğimiz 3 Hotbuys yayınlandı. Ardından Lisa burada paylaştığımız açıklama ile yeni şeyler denediklerini hoşumuza gitmezse değiştirebileceklerini söylediler ve yayınlanan yazının altında herkes Hotbuys'lara Top Up ile sahip olmaya sıcak bakmadıklarını belirten yorumlar yazdı. Bunun üzerine ertesi gün yayınlanan diğer yazıda yorumlarımızı dikkate aldıklarını ve değişikliğe gideceklerini söylediler. 
Bugün mağaza sayfasında gördüğümüz üzere kalan 7 Hotbuys'un hepsi bir seferde yayınlandı. Sanki Hotbuys mağazası var ve orada yayınlanmış gibi gözüksede ürünlerin hepsi önceki gibi farklı mağaza etiketlerine sahipler. Ayrıca yayınlandıkları koleksiyonlar alışıldığın dışında olarak Voile - Vinyl - Pearls mağazalarında. Bu mağazalarda askılar yerine modeller olduğu için ne yazık ki ürünlerin bulunduğu markalarda göremiyoruz, şu anlık sadece katalog ve mağaza ana sayfası yoluyla erişim sağlanabiliyor.

Hotbuys çekilişlerine gelecek olursak, bu 7 ürün için Ocak ayı boyunca çekilişlerini yapmaya devam edeceğiz. Çekiliş zamanları için kesin bir zaman veremiyoruz ondan dolayı bloğumuzu düzenli takip etmeyi unutmayın! :)


GÜNCELLEME
Top Up ile aldığımız Hotbuysların markası daha önceden Special Offer olarak gözükürken bugün 3 ürünün markaları değiştirildi ve Starbazaarda şuanda satılabilir konumdalar.




Yorumlar

  1. Starbazaar'da satilabiliri starplaza diye anlamama ne demeli? :D :D ben sevmedim hotbuyslari. Belki guzel kombinlerle hos olabilir. Ayrica o siyah ayakkabinin soyu ne zaman tukenecek?? :/

    YanıtlaSil
  2. Selam ben AloneAngel.3 sizin bloğu 3 hesabtan takip ediyorum ve senide çok seviyorum 🤟 ayrıca kıyafetler şık

    YanıtlaSil
  3. Kullanıcı yorumlarını hemen dikkate alıp değiştirmeleri güzel oldu. Gerçi iyiydi eski sistem ya neden bi değişiklik arayışına girdilerse.

    Hotbuysları özlemişim onu fark ettim şu an 😂

    YanıtlaSil

Yorum Gönder