Ana içeriğe atla

Lisa ile Çay - Moda Tutkusu!


Herkese merhaba!
Lisa ile Çay'ın bu haftaki yazısı yayınlandı. Bu hafta, bu yazıda duyurduğumuz yarışmanın sonuçlarından bahsediliyor. Yazının Türkçe çevirisi aşağıda:

"Merhaba bebekler!

Bu haftanın Lisa ile Çay'ı için, büyük Scavenger Hunt Finalinin kazananlarını duyurmak istiyorum. Ama bunu yapmadan önce, şunu söylememe izin verin -- sizin hepinizin MODA TUTKUSU var! Takımımız sizin kombinlerinizden çok etkilendi! 2019 Scavenger Hunt'tan kazandığınız en az 2 ürünle ateşli, fresh bir görünüm yaratmanız istenmişti. Birkaç bin girdi vardı. Şimdi, bazıları koşulları sağlamıyordu ancak büyük çoğunluğu sağlıyordu.

Bir görünüm stillendirmek dollunuzdaki ya da mankendeki ya da Paldeki koşulları uygulamaya koymaktan ve teslim etmekten daha fazlası. Dolabınızdan tamamlayıcı parçaları bulmak, uygun aksesuarları takmak ve saç ile makyajın görünümünüze ve gönderinizi yükseltmek için ve bize KAZANMAK için katıldığınızı göstermek için girmek istediğiniz tüm havaya uyduğuna emin olmak! Koşulları sağlayan binlerce girdiden, zekice kombin yapmanın 250 harika örneğini bulduk. Bazıları hepsini dışarı çıkarttı, bazıları incelikli ama yıldız gibiydi, diğerleri harika şekillerde birkaç görünüm yarattı, ve bazıları kombinlerini tamamlamak için dolllarının çevresindekileri kullandı. Biz 3 favorimizi -kazananlar- seçtik ancak hala hayran kaldığımız daha geniş havuzu göstermek istiyoruz. Yani, eğer Yarışma Sonuçları sayfasını ziyaret ederseniz, kazanan girdileri ve bizim favori ilave girdilerimizi görebilirsiniz. Onları görmek için, sadece doll'un yüzüne tıklayın ve girdisi görünecektir. İlk 3 en başta listelendi, diğerleri ise alfabetik sırayla onları takip etti. Lütfen gidin ve görünümlere göz atın, biz sizin girdilerinize o kadar hayran kaldık ki gelecek Callie's Picks'in 2. küratörünü seçmek için onlar arasında SİZİN favorinizi oylamanızı istiyoruz! Bunun hakkında daha fazla bilgi için haftaya gözünüzü dört açın! Ve şimdi, kazananlara gelirsek!

3. sırada, mağazadan harika 500 Stardollar'ı kazanan kişi renkli ve sokak şıkı pinknnerdy!


2. sırada, 750 Stardollar'ı ve Stardoll evreninden istediği ürünü kazanan ise sevgili, puantiyeli Sparkle0Shine0!


Ve Büyük Ödülün kazananı olarak 1000 Stardollar, Stardoll evreninden istediği bir ürün VE Callie's Picks'in SİZİN Küratörlüğünüzde'sinin İLK koleksiyonunu seçme fırsatını kazanan kişi şık ve güzel mfentyx!


Kazananları ve katılan herkesi tebrik ederiz! Kazananlara + en iyi 250 görünüme göz atın ve SİZİN favorinizi seçin! Geçen haftanın Style Trial yarışması için de takipte kalın ve bu haftanın ACTIVE yarışmasına katılın! Son olarak, Çin Yeni Yılınız şimdiden kutlu olsun (bu yıl sıçan yılı!), ve gelecek hafta Lisa ile Çay'da görüşürüz!"

Duyuru sayfasına gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Sizin sonuçlar hakkında düşünceleriniz neler? 250 kişi içine girebildiniz mi?

Yorumlar

  1. style trial ne zaman açıklanır acaaba :(

    YanıtlaSil
  2. Alfabetik siramiymis o yaa :D :D bende 33. olmusum diyordum :D Begum'de girmis o listeye. Cok sevindim ^-^ Sub'un sonuclarini bende merak ediyorum. Ama kombinim biraz sadeydi. :/ Active'e de katilmadim. Bol sans dilerim katilanlara ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder