Ana içeriğe atla

Royalty Yeni Koleksiyonu!


Herkese merhaba!
Dün burada spoilerlarını paylaştığımız yeni Royalty koleksiyonu bugün mağazaya geldi.



Royalty özel mağazada olduğu için tamamı sadece Royalty üyelerin alımına açık koleksiyonda fiyatlar 9-28 Stardollar arasında değişiyor, ancak Royalty indirimiyle fiyatlar 8-25 Stardollar arasına düşüyor. Koleksiyonda dekor ürünü olarak yalnızca henüz satışa sunulmamış interior var.

Dün spoiler yazısında da belirttiğim üzere ilk resimde son kombin, ikinci resimde birinci, üçüncü ve dördüncü kombinler benim Stardoll'a gönderdiğim öneriler arasındaydı ve onları Starplaza'da görmek beni gerçekten mutlu etti.

2 katlık koleksiyonun orijinal versiyonları ağırlıklı olarak Versace'den olsa da pek çok farklı markadan oluşuyor.

Versace:





Fendi:



Jonathan Simkhai:




Kim Shui:



ASAI:




Gucci:


Belki kendi önerilerim geldiğinden biraz taraflı yaklaşıyor olabilirim ancak bu koleksiyon benim uzun zamandır en sevdiklerimden biri oldu :) Bir süredir yapamadığım yorum yazılarında bu koleksiyondan bahsetmek istediğim için çok uzatmayacağım, görüntü kalitesi olsun ürünlerin tarz çeşitliliği olsun başarılı bir koleksiyonun karşımızda olduğunu düşünüyorum. Sizin koleksiyon hakkında görüşleriniz neler?

Yorumlar

  1. Leopar desenlerini cok sevdim. Ilk kat ve ikinci kat ayri ayri cok guzel. En sevdiklerim Ilk kattaki beyaz kiyafet ve leopar desenli kiyafetler. Cok guzel bir kombin.

    YanıtlaSil
  2. kıyafetler çook güzel ama yaaa subcoture için gelselerdi keşke hepsi bilindik popüler markaların kıyafetlerive muhteşem kıyafetler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder