Ana içeriğe atla

Stardoll Klasik Hediye Paketi: Dance Edition!


Herkese merhaba!
Geçtiğimiz haftalarda ilk defa gelen Klasik Hediye Paketi'nin 2.'si Dance Edition temasıyla tekrar geldi.


7,95 TL değerindeki paket 17 Ocak 2020 tarihine kadar satın alıma açık. Paketi aldığınızda 200 Stardollar'ın yanında 5 adet eski ürün elde ediyorsunuz.

Dirty Dancing Winner Dress: Stardoll'un en nadir ve pahalı ürünlerinden biri olan bu elbise sadece yarışmanın kazananlarına verilmişti. Yalnızca kazananlara verilmiş ve binlerce Stardollar ya da gerçek parayla satışa sunulmuş bu elbisenin yıllar sonra tekrar gelmesi kullanıcıları yine ikiye bölme potansiyeli olan bir olay.



Musical Dancing Dress: Aşağıdaki görselden görebileceğiniz üzere, Ashley Tisdale'in High School Musical'da canlandırdığı karakter Sharpay Evans'ın Lucas Grabeel ile bu linkten izleyebileceğiniz Bop To The Top performansında giydiği elbise tekrar Stardoll'a gelmiş oldu. Elbisenin ilk versiyonu Tingeling'de yayınlanmıştı.




 Belly Dance Top
 Dance Bodysuit
Black Strap Dance Shoes


Diğer ürünlerin orijinal markalarını bulduğumuzda onları da yazıya ekleyeceğiz.

Siz ürünleri beğendiniz mi? Stardoll'un belki de en değerli ürünlerinden Dirty Dancing Dress'i yıllar sonra oyuna tekrar taşıyan bu paketi almayı düşünüyor musunuz? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

  1. Fikir bence guzel. Ama yarismasi sonucu birilerine hediye edilmis bir kiyafeti koymalarini sevmedim. ozel olarak kalmaliydi :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder