Ana içeriğe atla

Carnivarchive Önerileriniz!


Herkese Merhabalar!

Stardoll'da her Şubat ayında kutlanan Rio Karnavalı için Lisa bugün Royalty kulübünde gelecek Archive koleksiyonu için öneri istedi.



"Hey Bebekler!
KARNAVAL merkezli bir Archive koleksiyonu olsaydı, içinde ne görmek isterdiniz? En gösterişli, çiçekli, tüylü, fantastik, taze fikirlerinizi bana sunun!"


Bizde Özlem'le sizlerin fikirlerinizi almak istedik. Aşağıya bir sonraki Karnaval temalı Archive koleksiyonunda görmek istediğiniz ürünlerin isimlerini ve markalarını yazabilirsiniz. Elimizden geldiğince hepsini Royalty kulübündeki konunun altına yazacağız.
Lisa bize tam olarak bir süre vermediği için 3 gün içinde yazılan tüm önerileri ekleyeceğiz.  Umarım istediğiniz ürünleri bir sonraki koleksiyonda görürsünüz! :)


Yorumlar

  1. Museum Mile markasının Mens Tattoo Effect top isimli dövmesi isterseniz neden getirilmesin ki hem millet ona binlerce sd vermekten kurtulur ve herkese bir ders olur bu ürün kimse bidaha böyle yüksek fiyatlara satış yapmamış olur :)

    YanıtlaSil
  2. Ama karnaval urunu istiyor. Tattoo'yu onersenizde cikarmazlar. Gecen sene karnavalda bir suru urun aldim. stardollun yarismalarindan sahnede derece yapmistim sadece. Urunlerim var. :/ Ama yinede goz atacagim :*

    YanıtlaSil
  3. Archive bir nevi callies picks yerine gelmiş gibi oldu. Önemli şeyler getirecekler sanmıştım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder