Ana içeriğe atla

Style Trial 4 - Limited Edition!


Herkese Merhabalar!
 Style Trial'ın 4. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.

Bu hafta moda dünyası için yılın en büyük olaylarından biri: New York Moda Haftası! Bu Stil Denemesi için, en sevdiğiniz tasarımcının şovunda ön sıra koltuklarınız olsaydı SİZİN ne giyeceğinizi görmek istiyoruz. En son LIMITED EDITION koleksiyonundan bir parça öne çıkarın ve görünümünüzde bir tane daha siyah parça bulundurun.

Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca son Limited Edition koleksiyonundan 1 parça ve siyah bir parça içeren katılımlar dikkate alınacaktır. Bu yarışma 10 Şubat Pazartesi günü sona erecek."

Yarışmaya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

  1. sadecee ss ve royaltyler için olması bana biraz saçma geldi doğrusu

    YanıtlaSil
  2. Ss oldugum halde LE'den hicbir sey almamam? :D Turuncu elbiseyi alip almamak arasinda kaldim. Muhtemelen tukenmistir. Katilmayacagim gbi gozukuyor :/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder