Ana içeriğe atla

Planlı Bakım Güncellemesi


Herkese merhaba!
Bildiğiniz üzere, 7 Şubat 2020 tarihinde gelen Limited Edition koleksiyonundan beri bazı üyeler Stardoll'da yükleme sorunu yaşıyor. Bu sorun Lisa.Stardoll tarafından 18 Şubat 2020 tarihli Lisa ile Çay yazısında dile getirilmiş ve sorunun Flash Player ile alakalı olabileceği, bu sebeple son güncellemenin yapılması gerektiği ve pop uplara izin verilmesi gerektiği belirtilmişti. Ancak bu önerilere rağmen sorun yaşayan kullanıcıların sorunları çözülmedi ve ertesi günü Lisa bir güncelleme yazısı yayınladı. Bu sefer de 48 saat boyunca reklamların kapatılacağı söylendi ancak kullanıcıların sorunu yine çözülemedi.

Bunların üzerine Lisa dünkü Lisa ile Çay yazısında hala çözüme kavuşturulamamış bu yükleme problemine tekrar değindi ve bugün (27 Şubat 2020) tarihinde planlı bir bakım yapılacağını, bu yüzden gün içerisinde erişim sıkıntısı çekebileceğimizi duyurdu.

Royalty klübünde 7 Şubat 2020'den beri açık olan yükleme sorunu konusuna bugün Amber.Stardoll bir yanıt verdi ve güncellemenin yapıldığını duyurdu:

"Selam Bebekler,

Küçük bir güncelleme yapmak için uğradım.

IT Ekibimiz soruşturma işlerine devam ederken en iyi Sherlock Holmes giysilerini giydiler.

Sorundan etkilenenlerin sorununu umarız çözecek küçük bir güncellemeyi harekete geçirdik. Eğer yükleme süresiyle alakalı hala problem yaşıyorsanız, bilgileri IT ekibimize iletebilmem için lütfen bu konuyu güncel tutun!

Sabrınız için tekrar teşekkür ederiz ve bundan etkilenenler için bir tazminat planı üzerinde çalışıyoruz!"

Bunun üzerine bazı kullanıcılar sorunun çözüldüğünü, bazıları ise her şeyin aynı olduğunu söyledi:

angharadbbz - Maalesef hala yükleme sorunları yaşıyorum, Starplaza pek de yüklenmiyor.

Mjami5_5 - Şimdi giriş yaptım ve her şey kusursuz çalışıyor!
Güncelleme biraz başarılı olmuş gibi görünüyor. Tanrım, umarım böyle kalır. 
Herkese bol şans! :)


Siz eğer yükleme sorunu yaşıyorsanız, güncellemeden sonra sorunlarınız çözüldü mü? Eğer çözülmediyse ve Royalty klübü üyesi değilseniz, klüpte sizin adınıza yazabilmemiz için probleminizi detaylıca anlatarak aşağıya yorum bırakabilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Bende dune kadar bir sorun yoktu ama Mfentx'in koleksiyonu yayinlaninca plazaya giremedim. Girdigimde de sadece mfentyx'in koleksiyonunun 1 sayfasi gozukuyordu. Guncellemeden sonra duzeldi. Benlik bir sorun yok gibi su anda. Tesekkurler dusuncen icin :* :*

    YanıtlaSil

Yorum Gönder