Ana içeriğe atla

Style Trial 5 - Voilà, It's Voile!


Herkese merhaba!
Style Trial'ın 5. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:


"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.

"Ve kazanan...! " - Ödül sezonu sona yaklaşıyor. Akademi Ödülleri, BAFTAlar, Grammy Ödülleri ve Altın Küre Ödülleri  film, müzik ve eğlence dünyasının ve kırmızı halının bizim ağzımızı tıkayan en iyi ve en parlak görünümlerini görücüye çıkardı. Şimdi spot ışıklarını size çevirmek istiyoruz, yani sizin en iyi kırmızı halı görünümlerinizi görmek istiyoruz! Aşağıdaki kılavuzu takip etmeyi unutmayın ve biz paparaziye poz verirken ne giyeceğinizi görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca son Voile koleksiyonundan 2 öge içeren girdiler dikkate alınacaktır. Bu yarışma 17 Şubat Pazartesi günü sona erecek."

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

Yorum Gönder