Ana içeriğe atla

Lisa ile Çay - Cupid'in Devralması!


"Beyler, kızlar ve non-binary* dostlar hepinize merhaba!

Bu senin eski arkadaşın Cupid ve ben hafta boyunca Tea with Lisa'yı devraldım. Burada sevgiyi yayarken geçirdiğim vakit yılın en sevdiğim vakti. Bu yıl, sevgimin küçük simgeleri ile mümkün olduğunca çoğunuzu ziyaret edeceğim, bu yüzden istek listelerinizin güncellendiğinden emin olun!

Herkesin aşkı arkadaşlarıyla, kız arkadaşlarıyla, erkek arkadaşlarıyla ve burada Stardoll'da herkesle paylaşmasını istiyorum, bu yüzden kesin olarak StarPlaza'da - Cupid'in Hediye Mağazası'nda bir dükkan kurdum! Önümüzdeki 10 gün boyunca, en iyi arkadaşınıza güzel bir buket gönderebilir, en iyi kızınıza göz alıcı bir yüzük (mznita'dan esinlenildi) hediye edebilir, arkadaşınıza değerli bir yavru (madmadeleine'dan esinlenildi) sunabilir, kalp çantanızı en sevdiğiniz kişiye teslim edebilirsiniz veya en iyi arkadaşınıza yeni bir Glamazon Pal-entine'yi tanıtabilirsiniz. Hediye olarak göndermek için (hediye yollamayı deneyimlememiş olanlarınız için), seçtiğiniz armağandaki mevcut seçeneğe tıklayın ve daha sonra göndermek istediğiniz arkadaşı seçin! Tabii ki kendiniz için birkaç eşya da alabilirsiniz. ;)

(Eğer bulmakta zorluk çekiyorsanız, yüzük Glamazon'un elinde!)


Buna ek olarak, Royalty üyeleri - hediyelik eşya dükkanımdan ilham alan yeni bir dekor sizlere yollanıldı, iç mekanlarınızı kontrol edin! Bu hafta Çay'ı devralmama izin verdiği için Lisa'ya çok teşekkürler. Herkese Mutlu Sevgililer Günü (ve Karnaval!)!"

*Kadın yada erkek değilim hissettiğim cinsiyetteyim demenin kısacası.

Yorumlar

  1. Sagolsun ziyaret etmis Cupid'cimbeni .Eksik olmasin :D
    Ya onu biraksinlarda Callie ne zaman gelecek? :D :D Urunler secilip yollanmis ama tik yok. Harika olmasini bekliyorum.. ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder