Ana içeriğe atla

Lisa ile Çay - Şubat Partisi!


Herkese merhaba!
Lisa ile Çay'ın bu haftaki yazısı da geldi. Yazının Türkçe çevirisi şu şekilde:

"Selam Bebekler!

Stardoll Merkezinde şubat ayı tam ritminde! Bu kadar kısa bir ay için, içinde yer alan ÇOK FAZLA şey var! Geçen hafta Sevgililer Gününden biraz bahsetmiştim ve gelecek hafta boyunca Cupid'in devralmasıyla beraber bu ay heyecanla beklediğimiz Karnaval, New York / Londra / Milan / Paris Moda Haftaları var! Bunlara ek olarak, ikinci BETA anketimizi yayınladık, yani eğer bir BETA testersanız bilgi almak için Beta Testers Club'a göz atın.

Ayrıca hepinize çarşamba gününün Underneath Stardoll koleksiyonuna gösterdiğiniz sabır için teşekkür etmek istiyorum. Mağaza şu an normal çalışıyor. Ayrıca Stardoll sizi çok SEVDİĞİ* için, bizim sevilen, çok talep gören, en çok "Arzulanan Koleksiyonumuz DKNY, Şimdi Sizlerle"yi yakında gelecek bir Klasik Hediye Paketi ile alabilme şansı için gözünüzü dört açın!

Sevgiler,
Lisa.Stardoll"

Duyurunun yer aldığı sayfaya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz.

*Yazıda benim yıldızladığım bir yer var, "Ayrıca Stardoll sizi çok SEVDİĞİ için" diye çevirdiğim bu cümlenin orijinalinde Lisa "And because Stardoll HEARTS you" diyor. Bu da direkt olarak DKNY'ın çok sevilen Falling Hearts ürünlerine bir gönderme. Yani yakında gelecek Klasik Hediye Paketinde, Sevgililer Günü konseptiyle muhtemelen şu ürünleri göreceğiz:


Soldan sağa isimleri DKNY Hearts Blouse, DKNY Hearts Print Scarf ve DKNY Hearts Ruffle Dress olan bu 3 ürün DKNY'ın en değerli ürünlerinden.


Ayrıca yukarıda yer alan DKNY Falling Hearts Dress de bu Hearts adlı ürünlerden ancak bu elbise Archive'in çok konuşulan DKNY koleksiyonunda yayınlanmıştı ve hala mağazada yer alıyor. O yüzden bu ürünün gelmesini beklemiyorum.

Sizce bu pakete başka hangi ürünler gelmeli? Görüşlerinizi merak ediyorum!

Yorumlar

  1. Ozlem Sherlock Holmes gibisin :D :D Mantikli ama.. Sevdi sd, hediye paketlerini. Bekleyelim o zaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha :D Neredeyse her öneri postunda Hearts Blouse'u önerdiğim için aklım direkt ona gitti galiba

      Sil
    2. :D :D En iyisisiniz siz :* O degilde beta'da olmayi cok isterdim. Sd ne ara paylasti o yarismayi hic hatirlamiyorum. :/ Muhtemelen sinav heyecani vardi ve oyunda cok aktif degildim. Katilanlara bol sans dilerim. ^-^

      Sil
    3. Yaa çok teşekkür ederiz ♡ Bence mesaj atıp sormayı deneyebilirsin, belki yeni üye almaya devam ederler. Üye sayısı arttı sanki yakın zamanda klübün

      Sil
    4. Stardoll beni oyundan kovmasa iyi :D Eski hesabim icin baya bir mesaj atiyordum. Su guvenlik yarismasinda gormustum. Aktifsizlikten kapanan hesaplari stardoll araciligiyla alabiliyorduk. Aldim hatta ^-^

      Bilmiyorum bir atayim :/ Olmayi cok isterim ama. Tesekkur ederim :)

      Sil

Yorum Gönder