Ana içeriğe atla

Lisa ile Çay - Yüklenme Sorunu ve Kazanan Duyurusu!


Hey Bebekler!

Öncelikle, geçen haftanın Tea With Lisa'sını böyle bir özen ve özveriyle ele aldığı için Cupid'e çok teşekkür ederim!

İkincisi, çeşitli sayfaların yüklenmesi ve dolapların / güzellik salonlarının boş görünmesi gibi sorunlar da dahil olmak üzere geçtiğimiz hafta Stardoll üyelerinin oynamasıyla ilgili sorunlar yaşadığınızı biliyoruz. Teknoloji ekibimiz araştırdı ve bizim tarafımızdan herhangi bir sorun bulamıyor ya da yaşadığınız sorunları göremiyoruz, bu yüzden kendimiz göremediğimiz veya deneyimleyemediğimiz bir sorunu gidermek çok zor. Hepiniz bu soruşturma boyunca çalışanlarımıza bilgi verdiğiniz için yeterince zarifsiniz ve biz tamamen minnettarız! Bazı bebeklerin sorunları, hangi web tarayıcısının kullanıldığına bakılmaksızın, hala bu sorunları yaşıyorken, görünüşte kendileri çözmüştür.

Peki, bu sorunu çözmek için ne yapabilirsiniz? Pop-up'lara izin verdiğinizden emin olun, çünkü onları engellemek oyun oynamayı engeller. Stardoll'un yalnızca bir pencerede açık olduğundan emin olun. Flash'ın en son sürümüne sahip olduğunuzu onaylayın (21 Ocak'ı güncellediler - daha fazla bilgi için burayı kontrol edin) ve yanlışlıkla yapması kolay olan Flash'ı engellemediğinizi kontrol edin. Bunun olabileceğini düşünüyorsanız, bu sorunun nasıl çözüleceğini buradan inceleyebilirsiniz. Bu sorunu yaşıyorsanız ve o zamandan beri çözülmüşse, lütfen kendiliğinden çözülmeden hemen önce hangi eylemi gerçekleştirdiğinizi bize bildirin, böylece ileride başkalarına daha iyi anlayabilir ve yardımcı olabiliriz.

Şimdi daha eğlenceli haberlere! SENİN Scavenger Hunt Final Finalistlerinden Favorin Kim?? Yarışmasının kazananı 100 sd ve SİZİN küratörlüğünü şeçtiğiniz ikinci Callie's Picks'i seçecek olan kişi... (davul sesi lütfen!).... zzmama! Tebrikler zzmama ve katılan herkese ve oy verenlere teşekkür ederim!


İlk küratör olan mfentyx'in Callie's Picks: SİZİN küratörlüğünüz StarPlaza'ya yakında gelecek! İyi günler ve Karnaval'ın tadını çıkarmaya devam edin, bebekler!

Hugs,
Lisa.Stardoll

Yorumlar

  1. Bende sadece kasiyordu oyun. Ama cogu kisi farkli sorunlar yasiyordu. Facebook'ta hep bununla alakali seyler paylasilmisti.
    Kazanani tebrik ederim. Kombini guzelmis ^-^

    YanıtlaSil

Yorum Gönder