Ana içeriğe atla

LE Spoiler!


Herkese merhaba!
Çok beklenen Limited Edition spoilerları sonunda geldi.







Koleksiyon Golden Globe ve Grammy Ödüllerinin 2020 kırmızı halı görünümlerinden oluşuyor. Bildiğiniz gibi bu daha çok Young Hollywood konseptine uygun bir koleksiyon. Peki sizin düşünceleriniz neler? Bizimle paylaşmayı unutmayın!

Yorumlar

  1. Harika!!! Grammy'yi canli izlemistim :D Kiyafetleri ayirabiliyorum. Keske Billie'ninkide olsaydi. Ariana'ninki de cok guzel ama cogu doll, grammy olduktan sonraki gun facebook'a "cidden gri mi giydin?" tarzi yorumlar yazmislardi. Bence elbise harika.
    Arka plan bana fever'in son koleksiyonundaki arka plani animsatti. Cogu urunude sevdim. ^-^

    YanıtlaSil
  2. Ben biraz stardollun haksızlık yaptığını düşünüyorum bu kıyafetler young hollywood mağazasına gelmeliydi ayrıca çoğu ürün le kalitesinde değil ürünler kötü mü derseniz ürünler güzel ama bu tarz ters köşe beklemiyorum young hollywood a gelmeliydi dediğim gibi :( şimdi diceksiniz ne fark eder diye ss olmayanlar anladı beni. Son olarak son görseldeki pembe elbise vasat neden mi çünkü aynısının eteği şuan voile mağazasında satılıyor gidin oradan alın Arka plan berbat.
    Ayrıca son görseldeki turuncu kaban harika keşke ss olup onu alabilseydim çünkü vetements bot turuncu olanla harika olurdu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haber verdiğin için çok teşekkürler, gerçekten aynısı ürün ya :/

      Sil

Yorum Gönder