Ana içeriğe atla

Style Trial 6 - Young Hollywood Oscars!


Herkese Merhaba!

Style Trial'ın 6. yarışması bugün geldi. Yarışmada sanırım hatadan dolayı ikinci paragrafta Pretty n Love'ı kombinlememiz istenirken son paragrafta Young Hollywood'u kombinlememiz istenmekte. Neye göre kombin yapacağız emin değilim. Ayrıca Stardoll çalışanları hafta sonu çalışmadıkları için şuanda hatayı düzeltemiyorlar ve yazılan sorulara cevap veremiyorlar.
Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!


En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.


Pazartesi günü, Sevgililer Günü'nü kutlamaya devam etmek ve sevdiklerinizi ve onlarla ne kadar zaman geçirmek istediğimizi düşünmek için Pretty n 'Love modasını yayınladık. Bir sevgiliniz romantik partneriniz, bir arkadaşınız veya bir aile üyesi olabilir - ne olursa olsun sizi desteklemek ve sevmek için her zaman orada olacak kişi! Son Pretty n 'Love koleksiyonundan en az 2 öge kullanarak sevgilinizle dışarı çıkmak için bir görünüm oluşturun.

Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca en son Young Hollywood - Oscar koleksiyonundan en az 2 öğe içeren katılımlar dikkate alınacaktır. Bu yarışma 24 Şubat'ta sona eriyor."

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

  1. Ben YH yapip gonderdim az once :/ Katilanlara basarilar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük ihtimalle iki markanın da katılımını kabul edecekler bence. Sonuçta onların hatası bu.🤷🏻
      Sanada başarılar dilerim! :)

      Sil
  2. sizce yh için mi yoksa pnl için mi atmalıyız? kararsız kaldım ve güncellemiyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi mesai saatleri içinde bir değişiklik olmassa Young Hollywood ile yapılmış kombinimi yollamayı düşünüyorum ama bir açıklama yaparlar sanırım bu konuda.

      Sil

Yorum Gönder