Ana içeriğe atla

Günlük Yarışması Karnaval 2020


Merhaba Bebekler!

Bildiğiniz gibi, Karnaval dünyanın 57 ülkesinde kutlanıyor ve giyinmek, müzik çalmak ve kutlamak bu yerlerin paylaştığı ortak şeylerden bazıları.

Tabii ki, her şehrin kendi gelenekleri ve kutlama yolları vardır.

Örneğin Rio'da 5 milyondan fazla insan birlikte kutlama yapıyor. Geçit törenleri sırasında partiyi daha da büyülü yapan muhteşem performanslar ve dev şamandıralar görebilirsiniz!

Venedik, dünyanın en zarif Karnavalı'na sahiptir ve 20 gün boyunca düzenlenen maskeli balolarda maskeler ve gizem denizi getiriyor.

New Orleans'ın Mardi Gras'ı da çok sayıda geçit töreni düzenliyor ve şamandıralılar kalabalığa boyunlarını giymek için boncuklar atıyorlar.

Quebec Kış Karnavalı, yılın en farklı kutlamalarından biridir. Bir milyondan fazla insanın katıldığı gece geçitleri, buz pateni, kar banyoları ve çok daha fazlası var!

Almanya'da Berlin Kültürler Karnavalı, çeşitliliği kutluyor. 1996 yılında yabancı düşmanlığına karşı bir protesto olarak başladı. 100'den fazla canlı müzik konseri var ve dünyanın her yerinden insanlar var.

Kutlarsanız SİZİN Karnaval türünüzü bilmek isteriz.

Yanınızda getireceğiniz önemli şey ne?

Arkadaşlarınız ve aileniz, tüm gece susuz kalmaması için su veya her anı kaydetmek için bir kamera?

Karnaval'ı dünyanın herhangi bir yerinde kutlamayı seçebilseydiniz nerede olmak istersiniz?

Şehrinizde Karnaval varsa, bize daha fazla bilgi verin!

Stardollar kazanma şansı için 25 Şubat'a kadar katılın.


Katılanlara verilen hediyeler;

Bichon Ready To Party köpeğini Starplazada Furry Friends koleksiyonunda bulabilirsiniz.


Yorumlar

  1. Bir sey soracagim. Bu tur gunluk yarismalarina Ingilizce mi yazmaiyiz Turkce'mi? Eger kazandiysaniz daha onceden hangi dille yazdiginizi bana soylermisiniz lutfen? ^-^
    Hediyeleride cok sevdim bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben en on böyle bir yarışmayı kazanalı 1 sene oldu ama onda İngilizce yazmıştım. Şuan da Türk çalışanları olmadığı için katıldıklarıma sürekli İngilizce olarak yazıyorum ama yinede istersen Staff'a da bunu sorabilirsin belkide Türkçe katılımları da dikkate alıyorlardır. :)

      Sil

Yorum Gönder