Ana içeriğe atla

Style Trial #7 - Callie's Picks


Herkese merhaba!
Style Trial'ın 7. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!


En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.

Callie's Picks: SİZİN küratörlüğünüz koleksiyonu, aslında şık mfentyx tarafından küratörlüğü yapıldı ve Stardoll'un ilk yıllarına geri döndü.  Doğru stillendirildiği sürece eski olan her şey yeni olabilir. Bu meydan okuma için, mfentyx'in koleksiyonundan en az bir öğeyi, şu anda StarPlaza'da bulunan herhangi bir mağaza koleksiyonundan aynı renkten en az bir ögeyle eşleştirin.


Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca en son Callie'nin Seçtikleri koleksiyonundan en az bir öğe içeren + başka bir StarPlaza mağazasından benzer şekilde renklendirilmiş bir öğe dikkate alınacaktır. Bu yarışma 28 Şubat'ta sona eriyor."

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

  1. Bizde kazanalim yaa.. Sonunda birine adam akilli katilabilecegim :D :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder