Ana içeriğe atla

Cupids Gift Shop Koleksiyonu!


Herkese Merhabalar!
Stardoll'da bugün kataloğa 4 det ürün eklenmişti daha sonra bu ürünlerin bulunduğu Cupids Gift Shop isimli küçük bir pencere mağazaya eklendi.
Starcoins ile satılan ürünler normale göre pahalıyken Stardollar ile satılan ürünler daha uygun fiyatta.

Böyle bir mağaza penceresi olması çok hoşuma gitti ama keşke daha fazla ürün barındırsaydı. En azından bir adet kombin eklenebilirdi bence. Ayrıca mağaza arka planındaki Cupid neon tabela çok hoşuma gitti. Onunda satışta olmasını isterdim.

Siz bu küçük koleksiyonu nasıl buldunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın! :)

Güncelleme

Mağaza penceresine ve kataloğa Jeffree Star Pal'ı eklendi.



Yorumlar

  1. Yarın young hollywood gelecek mi biliyor musunuz??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karnavaldan dolayı Rio koleksiyonu gelecek diye biliyorum. Stardoll'da Karnaval Hub'da öyle yazmıştı. Spoiler gelirse yine paylaşım yaparız gelecek koleksiyon için. :)

      Sil
    2. Teşekkür ederim sağolun :)

      Sil
  2. Keske bir kac urun daha olsaydi. :/ Bana cupid 2 kez ziyaret edip hediye yollamis. ilkinde dilek listemde olmayan cicegi, ikincisinde sonradan dilek listeme ekledigim pal'i. Yanlislikla gelmis olmali ikincisinde. Bu arada sadece kendi urunlerinden aliyor sanirim. Dilek listeinize bu urunlerden ekleyin. Ve ziyaretci defterlerini gezip arkadaslariniza guzel seyler yazin. Ben dun cg denedigimden gelmis olmali. Hatta bu yuzden hatlari karisip 2 ez geldi :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder