Ana içeriğe atla

Ramazan Kampanyası %50 Top Up



Herkese Merhabalar!

Sabah bu postu attığım zaman Top Up neden yapıldı bilmiyordum fakat akşama doğru girdiğim zaman ana sayfada yukarıda gördüğünüz görsel ile karşılaştım.
Stardoll'da her sene Ramazan ayı büyük etkinliklerle kutlanıyordu fakat bu sene ekip üyelerinin hasta olmasından dolayı Paskalya etkinlikleri de yapılmadığı için Ramazan etkinliklerinin de olacağını zannetmiyorum. Yine de ekip hiçbir şey yapmayacaksak bile en azından bir Top Up yapalım demiş olacaklar ki Ramazanın ilk gününde ayın 28'ine kadar sürecek olan bu Top Up'ı bizlerle paylaştı. 

Ben bu tür zamanlara özel yapılan Gift-o-meterları her zaman heyecanla bekliyordum ve en son yılbaşı için yapılmıştı. Geçen sene yapılan Gift-o-meter'dan sonra bu sene yenisinin yapılmasını çok isterdim. :(

Sizin bu tür zamanlarda yapılan etkinliklerden favorileriniz neler? 
Ayrıca Top Up'ı yararlı buldunuz mu?

Yorumlar

  1. Evet ben de sabah görünce nedensiz mi geldi diye düşünmüştüm meğer bir nedeni varmış. :)

    Gift-o-meter'ları ben de çok seviyordum onun olmaması üzdü biraz ama top-up için çok mutluyum dualarım kabul olmuş gibi sanki. :D

    YanıtlaSil
  2. SENA shovturkiye25 Nisan 2020 00:14

    Top up ın gelmesini bekliyordum ama gelince de almak için emin olamadım :D Belki almam bilmiyorum. Benim de çok sevdiğim bir şeydi gift-o-meter, çoğunu sonuna kadar bitirirdim sondaki ürünler güzel diye. Keşke iyi olsalar ve bunun şerefine yapsalar..

    YanıtlaSil
  3. Top-up iyi oldu fakat starplazaya degil bazaara harcanir. Cunku plazada harcanacak urun goremiyorum :/ Bu sene ramazan sd'de biraz duragan olacak gibi.

    YanıtlaSil
  4. Top up'ı yararlı buldum. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder