Ana içeriğe atla

Style Trial #11 - Pillow Challenge Special Edition


Herkese merhaba!
Style Trial'ın 11. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.



Pillow Challenge sosyal medyayı ele geçiriyor. Muhtemelen şık bir 'elbise' oluşturmak için arkadaşlarınızın veya favori ünlülerinizin bir yastık ve kemer taktığını gördünüz. Bu Style Trial için, dekor ögelerinize bakın ve bu viral mücadeleye katılmak için bebeğinizi bir veya iki yastık ile giydirin! Süper yaratıcı olun ve stili bitirmek için diğer dekor ögelerini kullanın ve en sevdiğiniz sosyal platformlarda ilham için #PillowChallenge'a bakın. #StardollPillowChallenge hashtag'ini kullanarak sosyal görünümünüzü gösterin.

Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Sadece görünümün bir parçası olarak en az bir yastık içeren katılımlar dikkate alınacaktır. Bu yarışma 1 Mayıs'ta sona eriyor."

Yarışmaya katılmak için buraya basabilirsiniz.


Yorumlar

  1. Fikir harika. Benim cok cok hosuma gitti. Su anda etiketle instagramda 3 kisi paylasmis. Birininki cok hosuma gitti. Sari yastiklarla elbise yapmis. Ben de kiyafet tarzinda yapacaktim. Bakalim... Umarim derece yapabiliriz. ^-^

    YanıtlaSil
  2. SENA shovturkiye27 Nisan 2020 23:34

    Fikir bencede iyi, yaratıcılık konuşacak. Rastgele seçmezlerse iyi olur. Katılır mıyım bilmiyorum, bu zamana kadar hiç katılmadım Style Triale. Ama bunu bir denerim güzel olursa katılırım :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder