Ana içeriğe atla

Style Trial #10 - Archive


Herkese merhaba!
Style Trial'ın 10. yarışması bugün geldi. Yarışmanın duyurusunun Türkçe çevirisi aşağıda:

"Hey Bebekler!

En tarz görünüme kimin sahip olduğunu görmek için yeni bir haftalık yarışma olan Style Trial'a hoş geldiniz! Bu yarışmada, yakın zamanda paylaşılan belirli bir mağaza koleksiyonundan öğeleri kullanarak bir görünüm stilize etmeniz gerekiyor. Bu yarışma sadece 3 gün sürdüğü için katılımınızı hızlı bir şekilde gönderin! Her hafta, Stil Denemesinin kazananları olarak sergilenecek en iyi görünümü bulacağız! Kazananlar StarPlaza'dan bir eşya, 35 Stardollar ve Stil Deneme kupasını alacaklar! Aşağıdaki yarışmada sizden isteneni okuyun ve bize tarzınızı gösterin.


Çocukluk TV yıldızlarından moda ikonlarına. 90'ların en ünlü ikizleri, gerçek hayat görünümleri, çeşitli markaları ve daha önce burada satın almak için daha önce satışa konulmuş tonlarca öğeyi içeren Stardoll'a geri getiriliyor! MKA taraftarları seviniyor! İkizler gibi, bize bu yeni Archive koleksiyonundan en az 2 öğe içeren modadaki tüm yaratıcılığınızı gösterin.



Stilinizin bir fotoğrafını aşağıya gönderin. Yalnızca son Archive koleksiyonundan 1 öğe içeren katılımlar dikkate alınacaktır. Bu yarışma 5 Mart'ta sona eriyor.

Yarışmaya gitmek için bu linke tıklayabilirsiniz. Katılan herkese bol şans!

Yorumlar

  1. Ben yine katilip sansimi deneyecegim. Bol sans dilerim herkese :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder